Ο Ακύλας είναι ο καλλιτέχνης που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, που θα διεξαχθεί τον προσεχή Μάιο στη Βιέννη.
Το «Ferto» έχει ξεπεράσει πλέον τα 3 εκατομμύρια προβολές στο Youtube, ενώ στις στοιχηματικές εταιρείες ο Ακύλας έχει σκαρφαλώσει ήδη στη δεύτερη θέση και θεωρείται ένα από τα μεγάλα φαβορί για τη φετινή νίκη.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Το κύμα αγάπης που έχει δεχτεί ο νεαρός καλλιτέχνης είναι τεράστιο, και όπως είναι λογικό, πέρα από τον ίδιο, εξίσου χαρούμενοι είναι και οι δικοί του άνθρωποι, οι φίλοι και συγγενείς του.
Τι αποκαλύπτει η νονά του Ακύλα στο TLIFE
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Το TLIFE επικοινώνησε με τη νονά του Ακύλα, Χρύσα Πετρίδου, η οποία δεν έκρυψε τη συγκίνηση και τη χαρά της με τα όσα έχει καταφέρει ο νεαρός καλλιτέχνης μέχρι στιγμής.
«Είμαι τρισευτυχισμένη. Πολύ χαρούμενη. Είμαι πολύ ευγνώμων για τον κόσμο που τον στήριξε και πίστεψε στον Ακύλα. Δεν έχω καταφέρει να μιλήσω μαζί του γιατί είναι συνέχεια στο τρέξιμο. Ανταλλάξαμε μόνο κάποια μηνύματα. Μου είπε ότι τώρα τρέχει και θα τα πούμε μόλις βρει χρόνο. Θα προσπαθήσω σήμερα πάλι να μιλήσω μαζί του. Η χθεσινή ήταν πολύ δύσκολη μέρα για τον Ακύλα. Δε μπορούσα να τον βρώ στο τηλέφωνο, μιλούσε συνεχώς» ανέφερε αρχικά στο TLIFE η νονά του Ακύλα.
Και πρόσθεσε: «Ήμουν σίγουρη για τη νίκη του. Έβλεπα στο διαδίκτυο την αγάπη του κόσμου, τις προβολές…Ήμουν σίγουρη ότι θα κερδίσει».
«Εννοείται ότι θα ταξιδέψουμε στη Βιέννη. Προσπαθούμε οι κόρες μου κι εγώ να βρούμε άκρη για να δούμε τι χρειάζεται να κάνουμε για να μπούμε μέσα, μιας και δεν έχουμε πάει ποτέ και δεν ξέρουμε. Εγώ το έλεγα, πριν τους ημιτελικούς ακόμα ότι ετοιμάζω βαλίτσα για Βιέννη» ανέφερε σε άλλο σημείο.

Όσο για το τραγούδι του Ακύλα, η νονά του ανέφερε στο TLIFE: «Το τραγούδι είναι καταπληκτικό. Πανέξυπνο. Φοβερό τραγούδι. Συνδυάζει πολλούς ρυθμούς. Το σημείο της μπαλάντας, κάθε φορά που το ακούω κλαίω. Αυτό το κομμάτι του τραγουδιού είναι… τι να σας πω. Στην αρχή, πριν ακούσουμε όλο το τραγούδι, ακούγαμε αυτό το “Ferto, ferto” και λέγαμε ότι είναι ένα χαρούμενο τραγούδι, έξυπνο.
Όταν όμως βγήκε και το υπόλοιπο…. εκεί εντάξει, κάθε φορά που το ακούμε, κλαίμε με αυτούς τους στίχους. Εννοείται ότι είδα τον τελικό. Όταν είδα τη μαμά του να ανεβαίνει στη σκηνή, έκλαιγα συνέχεια. Με τη μαμά του είμαστε φίλες από πολύ μικρές. Την αγαπώ. Ήμασταν κάθε μέρα μαζί. Και όταν ήταν μικρός ο Ακύλας, ήμουν δίπλα της να τη βοηθήσω σε όλα.
Όλος ο κόσμος συγκινήθηκε. Και η κουμπάρα μου, μού είπε ότι είχε παγώσει, πρώτη φορά είδε τόσο κόσμο να κλαίει, ακόμα και άντρες. Όλοι κλαίγανε. Τους αγκάλιασε όλος ο κόσμος και εκείνη και τον Ακύλα».
@tlifegr Ο Ακύλας είναι ο καλλιτέχνης που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, που θα διεξαχθεί τον προσεχή Μάιο στη Βιέννη. Το TLIFE επικοινώνησε με τη νονά του Ακύλα, Χρύσα Πετρίδου, η οποία δεν έκρυψε τη συγκίνηση και τη χαρά της με τα όσα έχει καταφέρει ο νεαρός καλλιτέχνης μέχρι στιγμής. Διάβασε περισσότερα στο tlife.gr #tlife #Akylas #nona #Eurovision2026 #Ferto ♬ πρωτότυπος ήχος – tlifegr
«Εύχομαι να το “φέρει”. Κάτι μέσα μου, μού λέει ότι θα το φέρει. Στα στοιχήματα είναι δεύτερος. Ήταν τέταρτος, πήγε τρίτος, τώρα είναι δεύτερος. Μέχρι τον Μάιο θα πάει πρώτος. Είναι πάρα πολύ γλυκό παιδί ο Ακύλας. Είναι ένα παιδί με ενσυναίσθηση, με αισθήματα, καλοσύνη. Δε μπορώ να σας περιγράψω τι παιδί είναι ο Ακύλας. Τον αγαπάει όλος ο κόσμος, πόσω μάλλον εγώ.
Μη ξεχνάμε ότι πριν από δυο μήνες, το παιδί μου ήταν έξω στο δρόμο, στην Ερμού και τραγουδούσε για να βγάλει τα προς το ζην και ξαφνικά βρέθηκε στην κορυφή. Τι άλλο να πω; Του το χρωστούσε αυτό η ζωή και του χρωστάει άλλα τόσα» κατέληξε η νονά του Ακύλα στο TLIFE.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Top Stories 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ