Αναστασία Περράκη: “Κάνω ένα restart στη ζωή μου και είμαι πολύ καλά σε όλους τους τομείς”

Ξανά ερωτευμένη είναι η Αναστασία Περράκη και δεν το κρύβει! Η πρώην σύζυγος του Ολυμπιονίκη Μιχάλη Μουρούτσου βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του νέου της συντρόφου, του Χρήστου Μπίρμπα. Μετά από τον δύσκολο χωρισμό της, όπως είχε εξομολογηθεί στην Τατιάνα Στεφανίδου, χρειάστηκε να φύγει μακριά κι έτσι μετακόμισε στην Αίγινα.

Η επιστροφή της όμως στην πρωτεύουσα ήταν δεδομένη αφού οι δουλειές της είναι στην Αθήνα. Η ίδια υποστηρίζει ότι εδώ είναι η βάση της παρόλο που η επαρχία είναι καλύτερη για τα παιδιά.

To TLIFE την συνάντησε στα παρασκήνια της φωτογράφισης για το νέο ημερολόγιο του Τρύφωνα Σαμαρά. Ο γνωστός hair stylist την μεταμόφωσε μαζί με άλλες γνωστές Ελληνίδες, ανάμεσά τους και την Σταματίνα Τσιμτσιλή, κάνοντάς τους εντυπωσιακές κομμώσεις.

Η Αναστασία μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Σπίτι μου σπιτάκι μου” που βρέθηκε στο studio φωτογράφισης και αναφέρθηκε στη τη νέα φάση της ζωής της.

“Κάνω ένα restart στη ζωή μου και είμαι πολύ καλά σε όλους τους τομείς”, είπε τονίζοντας πως βρίσκεται σε μία πολύ καλή περίοδο γενικότερα. Σε αυτό φυσικά παίζει σημαντικό ρόλο και η νέα της σχέση.

“Για να κάνω το επόμενο βήμα ήμουν ειλικρινής εξ αρχής με τον σύντροφό μου… ήξερε ότι έχω παιδί”, υποστήριξε.

Όσον αφορά τη συνεργασία της με τον Τρύφωνα Σαμαρά, εξήγησε πως έχει ποζάρει και στο παρελθον για κάποιο από τα ετήσια ημερολόγιά του.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More