Αποκλειστικά στο TLIFE: Τα backstage και το 6ο Hol Web Concert των Οnirama!

Χθες το βράδυ έγινε η συναυλία των Onirama στα στούντιο του Mad στην Παλλήνη. Το γνωστό συγκρότημα έκανε μια μοναδική εμφάνιση αφιερωμένη στους θαυμαστές του στο πλαίσιο του “hol web concert”. Το TLIFE “τρύπωσε” στα παρασκήνια και σου εξασφάλισσε αποκλειστικές φωτογραφίες από τις πρόβες και τη συναυλία.

Οι πρόβες τους ξεκίνησαν γύρω στις 7 το απόγευμα. Όλοι έφθασαν εκεί με πολύ κέφι και διάθεση. Οι πλάκες και τα αστεία κατά τη διάρκεια της πρόβας δεν έλειψαν και τα μέλη του συγκροτήματος ήταν χαλαρά και πολύ άνετα στη σκηνή.
Στο στούντιο βρέθηκε και η σύζυγος του Θοδωρή Μαραντίνη, Σίσσυ Χρηστίδου. Η γνωστή παρουσιάστρια έφθασε γύρω στις 8 παρά μαζί με τον γιό τους Φίλιππο – Ραφαήλ. Ο ντράμερ του συγκροτήματος έβαλε τον μικρό να παίξει drums μαζί με τον μπαμπά του και ο μικρός έπαιζε τόσο καλά που έκλεψε τις εντυπώσεις.

Η συναυλία άρχισε στις 10 παρά 20 το βράδυ. Οι Onirama βγήκαν στη σκηνή και τραγούδησαν τις μεγάλες τους επιτυχίες και πολλά κομμάτια από την τελευταία δισκογραφική δουλειά τους και το κοινό τους αποθέωσε. Αρχικά, ανέβηκαν στη σκηνή και τραγούδησαν το γνωστό κομμάτι “Φτωχός” και ακολούθησαν “Κλείσε τα μάτια”, “Θα είμαι εκεί για ‘σένα” και πολλές άλλες επιτυχίες τους.
Δες φωτογραφίες από τα backstage και τη συναυλία:

Οι Onirama λίγο πριν τη συναυλία!


Στα backstage του concert των Onirama!


Ο πιανίστας του συγκροτήματος!


Ο ντράμερ της παρέας!


Ο Θοδωρής μελετά τα τραγούδια πριν την εμφάνισή του!


Λίγο πριν τη συναυλία!


Και ο “superman” πρωταγωνιστής στη σκηνή!


Η τελική πρόβα!


Το κέφι έχει ήδη ξεκινήσει από την πρόβα των παιδιών!


Ελέγχονται οι τελευταίες λεπτομέρειες!


Το συγκρότημα δεν σταματά να κάνει αστεία και πλάκες…


Ο Θοδωρής Μαραντίνης δεν σταματά να χαμογελά!


Οι Onirama στη σκηνή!


Στη συναυλία βρέθηκε και η Σίσσυ Χρηστίδου!

Ρεπορτάζ: Αγγελική Χριστοπούλου

Read More

And More