Αποκλειστικό: Ελεύθερος ο Σταμάτης Γαρδέλης – Τι ισχυρίστηκε ενώπιον του Εισαγγελέα

Ελεύθερος αφέθηκε το απόγευμα της Τρίτης 27 Φεβρουαρίου ο Σταμάτης Γαρδέλης

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του TLIFE, ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε ενώπιον του εισαγγελέα, δίνοντας προφορικές εξηγήσεις για το περιστατικό που τον οδήγησε νωρίτερα στο αστυνομικό τμήμα και γνωστοποίησε ο ίδιος με βίντεο στο facebook.

Στη συνέχεια, ο Εισαγγελέας αποφάσισε να αφεθεί ελεύθερος, με τον ηθοποιό να έχει ξεπεράσει το αρχικό σοκ της σύλληψής του. Στο πλευρό του ήταν ο συνήγορός του, Γαβριήλ Γαβριηλίδης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE, ο Σταμάτης Γαρδέλης εξήγησε στον εισαγγελικό λειτουργό τη δύσκολη οικονομική και προσωπική κατάσταση, στην οποία έχει περιέλθει εξαιτίας του ακινήτου που διατηρεί στο Πόρτο Γερμενό.

Το TLIFE εξασφάλισε αποκλειστική φωτογραφία του Σταμάτη Γαρδέλη λίγα λεπτά πριν μεταφερθεί στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Σταμάτης Γαρδέλης συνελήφθη καθώς αρνούνταν να αποχωρήσει από το χώρο όπου συνεδρίαζε η Επιτροπή Αντιρρήσεων της Δασικής Υπηρεσίας καθώς σήμερα ενώ είχε προγραμματιστεί να συζητηθεί η υπόθεσή του, δόθηκε εκ νέου αναβολή, με τον γνωστό ηθοποιό να αντιδρά και να κατηγορείται για διατάραξη οικιακής ειρήνης. Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE για το περιστατικό διατάχθηκε προκαταρκτική έρευνα.

Ρεπορτάζ: Ιάσων Τσόλης

Read More

And More