Αποκλειστικό film clip από την ταινία “Magic Mike XXL” με πρωταγωνιστή τον Channing Tatum!

O Channing Tatum κατάφερε μέσα από τη συμμετοχή του στο Magic Mike να αποσπάσει το 2012 τον τίτλο του πιο σέξι εν ζωή άντρα. Αν έχεις δει την ταινία δεν χρειάζεται να σου δώσω παραπάνω εξηγήσεις. Αν δεν την έχεις δει, έφτασε η ώρα καθώς κυκλοφορεί στις ελληνικές αίθουσες το εξίσου τολμηρό “Magic Mike XXL”. Το TLIFE σου εξασφάλισε ένα αποκλειστικό film clip για να πάρεις μία γεύση!

Ο Tatum έχει καταφέρει να αποκτήσει μεγάλο fan club μέσα από τη συμμετοχή του στην πρώτη ταινία και σε αυτό έπαιξε ρόλο και το χορευτικό του ταλέντο. Καθόλου τυχαίο αφού στα 19 του εργαζόταν ως στρίπερ στη Φλόριντα.

Σε αυτόν οφείλεται και η μεγάλη εισπρακτική επιτυχία του Magic Mike αλλά και της συνέχειας του αφού αξίζει να αναφέρουμε ότι στις ΗΠΑ, στις δύο πρώτες εβδομάδες προβολής της, έκανε εισπράξεις 50 εκατομμύρια δολάρια.

Την σκηνοθεσία αυτή τη φορά υπογράφει ο Gregory Jacobs και εκτός από τον Tatum παίζουν οι Matt Bomer, Joe Manganiello, Kevin Nash, Adam Rodriguez, Gabriel Iglesias, Elizabeth Banks, Donald Glover, Amber Heard, Andie MacDowell, Jada Pinkett Smith.

Η ταινία κυκλοφορεί στους κινηματογράφους από την Tanweer.

Read More

And More