Αποκλειστικό! Ο Ανδρέας Φουστάνος στη Νατάσα Θεοδωρίδου

Στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Νατάσα Θεοδωρίδου επέλεξε να διασκεδάσει ο πρώην σύζυγός της, Ανδρέας Φουστάνος και το TLIFE εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες.

Ο γνωστός πλαστικός χειρουργός βρέθηκε με καλή παρέα στο μαγαζί της οδού Πειραιώς και απόλαυσε επί σκηνής την πρώην σύζυγό του, τον Γιώργο Κακοσαίο και τους Alcatrash.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ανδρέας Φουστάνος δεν σταμάτησε να σιγοτραγουδά τις επιτυχίες της Νατάσας Θεοδωρίδου, ενώ μετά το τέλος του προγράμματος την επισκέφθηκε στο καμαρίνι της.

Το πρώην ζευγάρι διατηρεί άψογες σχέσεις, ωστόσο είχαμε να δούμε τον γνωστό πλαστικό χειρουργό σε μαγαζί όπου εμφανίζεται η Νατάσα Θεοδωρίδου για περισσότερα από 10 χρόνια. 

Δες τις φωτογραφίες που εξασφάλισε το TLIFE: 

«Οι σχέσεις μου με τη Νατάσα Θεοδωρίδου είναι τέλειες. Αν ήταν να με συμβουλεύει και να την συμβουλεύω, θα ήμασταν μαζί ακόμα. Τα πράγματα έχουν αρχή και τέλος πάντα, τίποτα δεν είναι αιώνιο. Η αγάπη είναι αιώνια, είμαστε ακόμα αγαπημένοι. Όταν δύο άνθρωποι βρίσκονται, παντρεύονται και κάνουν και παιδί, από εκεί και πέρα τελείωσε, είναι για πάντα αυτό δεν μπορείς να τραβήξεις ένα Χ», είχε πει ο Ανδρέας Φουστάνος στο Πρωινό και στην Ελένη Παπαδόγια πριν από λίγο καιρό.

Σε άλλα τραπέζια, το ίδιο βράδυ, βρίσκονταν η Μαρία Μπεκατώρου και ο Πέτρος Κωστόπουλος.

 

Read More

And More