Exclusive!

Αθηνά Οικονομάκου: Backstage φωτογραφίες από την προετοιμασία της για το αποψινό «The Masked Singer»

Άλλο ένα επεισόδιο του The Masked Singer θα παρακολουθήσουμε απόψε το βράδυ μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και το TLIFE εξασφάλισε backstage φωτογραφίες από την προετοιμασία της Αθηνάς Οικονομάκου.

Η ηθοποιός, η οποία έχει κερδίσει τις εντυπώσεις του τηλεοπτικού κοινού ως… κατάσκοπος, μαζί με τον Νίκο Μουτσινά, την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και τον Θοδωρή Μαραντίνη, εμφανίστηκε ευδιάθετη με τους συνεργάτες της στα παρασκήνια.

Όπως θα δεις, γι’ ακόμα μία φορά, το look της ήταν εντυπωσιακό, με τους συνεργάτες της να επιμελούνται στην εντέλεια την εμφάνισή της.

Δες παρακάτω τα στιγμιότυπα…

Το στιλ της Αθηνάς Οικονομάκου επιμελείται η Νικόλ Παναγιώτου, τα μαλλιά της ο Νικόλας Βιλλιώτης και το μακιγιάζ της η Ολυμπία Κόλλια.

Τι θα δούμε απόψε στο The Masked Singer

Ένα παπάκι ξεστράτισε και ο καλός άνεμος της άνοιξης το φέρνει στη σκηνή του The Masked Singer απόψε στις 21.00! Ο Σάκης Ρουβάς και οι Detectives υποδέχονται τη νέα Μάσκα με ανοιχτές αγκάλες ενώ τα πρώτα μπερδέματα κάνουν την εμφάνισή τους όταν στην πρώτη του δήλωση το παπάκι αποκαλύπτει πως έχει ένα πολύ σημαντικό κοινό με τον… Θοδωρή Μαραντίνη!

Στο πέμπτο επεισόδιο του The Masked Singer τα νέα στοιχεία για τις Μάσκες κρύβονται.. στις πινιάτες! Οι Detectives για να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτά τα στοιχεία θα πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους.

Σε ποιον ανήκει η ξανθιά περούκα που κρατάει στα χέρια του ο Νίκος Μουτσινάς; Ποια Μάσκα κρύβει στην πινιάτα που ανοίγει η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου την… Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; Τι αποκαλύπτει ο αναγραμματισμός που καλείται να λύσει η Αθηνά Οικονομάκου; Πώς καταλήγει ο Θοδωρής Μαραντίνης με δύο γυναικεία μπικίνι στα χέρια;

Τα ερωτήματα που γεννιούνται είναι πολλά όσες και οι εκπλήξεις που οι Μάσκες έχουν ετοιμάσει για τους Detectives! Ο Νίκος Μουτσινάς νιώθει πολύ σίγουρος για μια από τις προβλέψεις του του και στέφεται βασιλιάς, άραγε θα δικαιωθεί; Όταν φτάσει η ώρα της αποκάλυψης της Μάσκας που αποχωρεί ποιοι Detectives θα αποδειχθούν εύστοχοι;

The Masked Singer, απόψε στις 21.00 στον ΣΚΑΪ 

Read More

And More