Δ. Ολυμπίου: Το TLIFE “τρύπωσε” στις πρόβες και μίλησε μαζί της, λίγο πριν την πρεμιέρα!

Στο Upstage του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου “τρύπωσε” το TLIFE, λίγο πριν την πρεμιέρα της Δέσποινας Ολυμπίου και την απαθανάτισε την ώρα της πρόβας. Παρά το φορτωμένο πρόγραμμά της και τις πυρετώδεις προετοιμασίες, αφού θέλει να είναι όλα τέλεια για την πρεμιέρα, η Δέσποινα ξέκλεψε λίγο χρόνο και μας μίλησε για το νέο πρόγραμμα που ετοίμασε.
Χαλαρή και ευδιάθετη η γνωστή ερμηνεύτρια μας υποδέχτηκε με χαρά στο ειδικά διαμορφωμένο χώρο που θα φιλοξενήσει φέτος τα τραγούδια των φίλων της, όπως λέει και η ίδια και θα αποτελέσει ένα από τα πιο hot παρεϊστικά στέκια του φθινοπώρου.

/

Τι καινούριο ετοιμάζεις για φέτος; Πότε θα γίνει η πρεμιέρα;
Ξεκινάμε την Παρασκευή στις 19 Οκτωβρίου τις εμφανίσεις μας, ενώ θα γίνει και μια βραδιά σαν πρόβα generale την Τετάρτη για φίλους. Η ιδιαιτερότητα αυτής της βραδιάς είναι ότι εκείνη την ημέρα θα γιορτάσω τα γενέθλιά μου και ήθελα να έχω κοντά μου όλους τους δικούς μου ανθρώπους για να πουν και τη γνώμη τους για το νέο πρόγραμμα. Θα είναι κάτι σαν γιορτή, party, συγκέντρωση για φίλους. Η ζωή, εξάλλου, είναι πολύ όμορφη όταν την στολίζεις με συγκινήσεις και όμορφα συναισθήματα.
Με ποιους θα είσαι φέτος στη σκηνή;
Στην παρέα μας θα είναι ο Κωνσταντίνος Τσιμούρης και έξι μουσικοί επί σκηνής. Το πρόγραμμα θα συμπεριλαμβάνει “τα τραγούδια των φίλων μου” και έχω βασιστεί σε τραγούδια που ήθελαν να ακούσουν δικοί μου άνθρωποι. Τραγούδια που θέλει να ακούσει ο κόσμος και οι φίλοι μου, τραγούδια που έχουν γράψει οι φίλοι μου και αγαπημένα δικά μου κομμάτια θα απαρτίζουν ένα μουσικό πρόγραμμα που θα τα έχει όλα… και σύγχρονα τραγούδια και λαϊκά και ξενόγλωσσα! Θα είναι ένα πρόγραμμα με σεβασμό στην τέχνη και την ποιότητα. Διανύουμε, άλλωστε, μια δύσκολη περίοδο και έχουμε ανάγκη να ζήσουμε ο ένας πιο κοντά στον άλλον. Τα τεράστια, απρόσωπα και εντυπωσιακά μαγαζιά δεν είναι ζητούμενο της εποχής, γι’ αυτό και διάλεξα ένα μικρό ζεστό χώρο.

/

Λόγω κρίσης έχουν αλλάξει τα πράγματα στη νυχτερινή Αθήνα;
Έχουν επηρεαστεί όλοι, μικροί και μεγάλοι. Δεν είναι μόνο οι δουλειές μας, αλλά μια αλυσίδα πραγμάτων που ξεκίνησε από λάθος χειρισμούς και μας έφθασε σε μια κατάσταση κατάντιας. Έχει επηρεαστεί όχι μόνο η τσέπη, αλλά και η ψυχή μας. Ακόμη και τα παιδιά νιώθουν ανασφάλεια και αυτό πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Είμαι αισιόδοξη και πιστεύω ότι όλοι πρέπει να προσπαθήσουμε να το ξεπεράσουμε.
Έχεις άγχος για την πρεμιέρα;
Μόνο άγχος;. Έχω άγχος, αγωνία, αϋπνία… Έχω μια τάση να θέλω να είναι όλα τέλεια και υπάρχει πολύ αγωνία, γιατί θέλω όλοι να φεύγουν χαμογελαστοί.

Είσαι αυστηρή με τον εαυτό σου στα επαγγελματικά;
Είμαι αυστηρή σε όλους τους τομείς, αλλά αυτό μου κάνει καλό! Όλα γίνονται με μέθοδο, διάλογο, υπομονή και ψυχραιμία και καταφέρνω να αποκτώ μέσα από τις συνεργασίες μου και φίλους. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμένα. Γιατί όλο αυτό εκτιμάται…

/

Η πρεμιέρα της Δέσποινας είναι στις 19 Οκτωβρίου στο Upstage του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου, όπου θα εμφανίζεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο.
Δες φωτογραφίες από τις πρόβες:

/

/

/

/

/

/

/

Read More

And More