David Beckham, Σάκης Ρουβάς κι άλλοι 9 διάσημοι που έγιναν Λαμπαδηδρόμοι!

O David Beckham είχε τα γενέθλιά του και δέχτηκε αμέτρητες ευχές. Κάποιες από αυτές, εξαιρώντας φυσικά της οικογένειάς του, ήταν περισσότερο ξεχωριστές. Για παράδειγμα, τα “χρόνια πολλά” από την επίσημη σελίδα των Ολυμπιακών Αγώνων στο facebook. Ο πρώην άσσος των γηπέδων έχει αφήσει το στίγμα του ως Λαμπαδηδρόμος -και όχι μόνο- στους Ολυμπιακούς Αγώνες κι εκείνοι αποφάσισαν να του θυμίσουν αυτές τις όμορφες στιγμές ανεβάζοντας ένα βίντεο.

O David κράτησε την Ιερή Φλόγα στην λαμπαδηδρομία του Λονδίνου, το 2012. Ο πρώην ποδοσφαιριστής είχε επισκεφτεί μάλιστα και την Ελλάδα με την επίσημη αντιπροσωπεία των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου για να παραλάβει την Φλόγα στην Επίσημη Τελετή Παράδοσης.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις περισσότερα από το ταξίδι του στη χώρα μας

Ταξίδεψε μαζί της μέχρι την βρετανική πρωτευούσα ως επίσημος πρεσβευτής των Ολυμπιακών Αγώνων και ήταν αυτός που οδηγούσε το σκάφος που μετέφερε τη Φλόγα στην Τελετή Έναρξης των αγώνων και άναψε και τον βωμό.

Μας θύμισε λίγο τον δικό μας Σάκη Ρουβά που τον είδαμε πριν λίγες μέρες να γίνεται Λαμπαδηδρόμος και να κουβαλά την δάδα με τη Φλόγα μέχρι την Ακρόπολη, ενόψει των 31ων θερινών Ολυμπιακών Αγώνων στο Ρίο.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις περισσότερες φωτογραφίες

Ο Σάκης συμμετείχε επίσης εθελοντικά μαζί με Έλληνες Ολυμπιονίκες σε επικοινωνιακή καμπάνια ενημέρωσης και πρόσκλησης των εθελοντών και του κοινού, ως επικεφαλής του προγράμματος “Ελλάδα Μπορείς“, ενώ ήταν και πρεσβευτής της εκδήλωσης της Μεγάλης Τετάρτης στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις όλα όσα έγιναν στην Επίσημη Τελετή Παράδοσης της ΟΛυμπιακής Φλόγας


Αυτές οι δύο περιπτώσεις στάρ διεθνούς βεληνεκούς που είχαν την τιμή να μεταφέρουν το ιερό σύμβολο των Ολυμπιακών Αγώνων δεν είναι οι μοναδικές. Όσο η Φλόγα συνεχίζει το ταξίδι της εκτός (σήμερα 3 Μαίου βρίσκεται στη Βραζιλία) με τελικό προορισμό το Μαρακανά, ας θυμησούμε 8 ακόμα διάσημους που έγιναν Λαμπαδηδρόμοι και κέρδισαν πάνω τους -λίγο παραπάνω- τα φωτογραφικά φλας.

Το 2012 ο ηθοποιός από τον Harry Potter, Rupert Grint συμμετείχε επίσης στην λαμπαδηδρομία για τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου και έτρεξε στην βρετανική πρωτευούσα κατάτη διάρκεια της 68ης μέρας του ταξιδιού της Φλόγας.

Την ίδια χρονιά, ο συνάδελφός του James Mcavoy κράτησε τη δάδα με τη Φλόγα στη Σκωτία. Επίσης, στη Σκωτία μετέφερε τη Φλόγα σε τμήμα της λαμπαδηδρομίας και ο τραγουδιστής John Legend καθώς και ο συνάδελφός του Will.i.am από τους Black Eyed Peas.

Ένας ακόμα διάσημος Λαμπαδηδρόμος σε αυτούς τους αγώνες ήταν και ο Lewis Hamilton. Ο πρωταθλητής της Formula 1 έβαλε τα δυνατά του για να μην αναπτύξει ταχύτητα τρέχοντας με τη Φλόγα.

Το 2004, χρονιά ορόσημο αφού οι Ολυμπιακοί επέστρεψανσ τη γενέτειρά τους, την Ελλάδα, ο Tom Cruise ήταν ανάμεσα στους Λαμπαδηδρόμους που έτρεξε κρατώντας την αναμένη δάδα στο Los Angeles. Στην ίδια λαμπαδηδρομία συμμετείχε και η Ellen DeGeneres, ενώ το ταξίδι της Φλόγας στην Αμερική άνοιξε ο Sylvester Stallone.

Αξιομνημόνευτη είναι και η συμμετοχή του Pele, ενός από τους ζωντανούς θρύλους του ποδοσφαίρου που άφησε το αποτύπωμά του στους Ολυμπιακούς της Αθήνας.“Μία από τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις μου είναι που δεν πήρα ποτέ μέρους στους Ολυμπιακούς Αγώνες”, δήλωσε ο ίδιος. Φαίνεται όμως πως θα καταφέρει να ταυτιστεί και πάλι το όνομά του με αυτούς καθώς θα έχει επιλεγεί να είναι από τους αθλητές που θα μεταφέρουν τη Φλόγα στο Μαρακανά, στις 5 Αυγούστου.

Read More

And More