Και νέο καλοκαιρινό άρωμα! Κυκλοφορεί από μέρα σε μέρα!

Το Calvin Klein One ήταν το πρώτο μου άρωμα! Εκεί, γύρω στην εφηβεία μου… Έκτοτε, κάθε φορά που το μυρίζω ταξιδεύω πίσω στο χρόνο. Φυσικά, υπάρχει πάντα η καλοκαιρινή εκδοχή του: συλλεκτικά packaging με τα πιο happy, φλούο χρώματα που θα συναντήσεις ποτέ! Αυτές οι συλλεκτικές καλοκαιρινές εκδόσεις κυκλοφορούν πάντα περίπου το Μάιο.

Surprise! Surprise! Σε λίγες μέρες φτάνει στα ράφια των καταστημάτων καλλυντικών το ολοκαίνουριο συλλεκτικό Calvin Klein One! Το μοιράζεσαι με το αγόρι σου (καλό tip για να έρθετε πιο κοντά!) και μυρίζετε και οι δύο σαν… εκρηκτικά καλοκαιρινά cocktails.

Πιο συγκεκριμένα, στην γευστική σύνθεσή του υπάρχει σπιρτόζικο Μανταρίνι, ζουμερό Πεπόνι και υγρή Φτέρη. Η καρδιά του χορεύει στους ρυθμούς που επιβάλλουν το Μοσχολέμονο, τα φύλλα Μανταρινιού και η μοναδικά ενθουσιώδης Λουΐζα, ενώ μια μοναδική αίσθηση δροσιάς αφήνουν η κίτρινη Φρέζια και το Ρήο. Στη βάση του αρώματος σας αγκαλιάζουν νότες από Σανδαλόξυλο, Μόσχο, εξωτικό Λιβάνι, Λειχήνες και φλούδα από Ροδάκινο.

Και φυσικά, όλα αυτά σε ένα packaging με χορευτικές φιγούρες με χρώμα που σε κάνουν να θέλεις να φτιάξεις τις βαλίτσες των διακοπών σου από τώρα!

Read More

And More