Δέσποινα Βανδή: Βουρκωμένη στη σκηνή με την αναφορά στους γονείς της – Βίντεο

Η Δέσποινα Βανδή δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της στη χθεσινή, εντυπωσιακή εμφάνισή της στο χθεσινό exclusive live event του Ρυθμού, με παρουσιάστρια τη Γιώτα Τσιμπρικίδου.

Η δημοφιλής καλλιτέχνιδα πριν ερμηνεύσει το κομμάτι με τίτλο «Μέχρι Μάη μήνα», αναφέρθηκε στους γονείς της. Πιο συγκεκριμένα είπε με εμφανή τη συναισθηματική φόρτιση πως οι στίχοι του εν λόγω κομματιού της θυμίζουν πώς ένιωθε η μητέρα της έχασε τον πατέρα της…

«Όταν ηχογραφώ τα περισσότερα τραγούδια μου, σκέφτομαι καταστάσεις, ανθρώπους… Μοιραία συμβαίνει αυτό. Αυτό το τραγούδι το είχα συνδυάσει με τη ψυχολογία της μητέρας μου όταν έχασε τον πατέρα μου. Τον χάσαμε πριν πολλά χρόνια. Είναι συνδυασμένο με την απώλεια του μπαμπά μου. Και… Με συγκινεί γιατί νιώθω ότι οι στίχοι συγχρωτίζονται με τη ψυχολογία της μαμάς μου. Θα προσπαθήσω να μη σκεφτώ τίποτα παρά μόνο τους στίχους» είπε η Δέσποινα Βανδή βουρκωμένη.

Όπως θα δεις στο βίντεο, η συγκίνηση της Δέσποινας Βανδή είναι έκδηλη και σε συγκεκριμένο σημείο ζητά τη βοήθεια του κοινού… 

Δες το βίντεο παρακάτω:

Το απόσπασμα αποτελεί προϊόν πνευματική ιδιοκτησία του Tlife.gr και οποιαδήποτε αναπαραγωγή χωρίς αναφορά στην πηγή προέλευσης δεν επιτρέπεται.

 

 

Read More

And More