Διάσημος τραγουδιστής που σώθηκε από θαύμα έκανε δώρο μενταγιόν με το όνομά του στους συναδέλφους του! Φωτογραφίες

Διάσημος τραγουδιστής που σώθηκε από θαύμα έκανε δώρο μενταγιόν με το όνομά του στους συναδέλφους του! Φωτογραφίες | tlife.gr

Mια πολύ γλυκειά χειρονομία έκανε την Παρασκευή το βράδυ ο τραγουδιστής Νότης Σφακιανάκης, ο οποίος εμφανίστηκε στην Ιερά Οδό για πρώτη φορά μετά το ατύχημα που είχε με το αυτοκίνητό του πριν λίγες μέρες.

Ποια ήταν αυτή; Χάρισε σε όλους τους συναδέλφους τους ένα γούρι για το 2013 ένα μενταγιόν- σπαθί που είχε πάνω χαραγμένο το όνομά του.

Τo TLIFE, βρέθηκε στα καμαρίνια και φωτογράφησε το γούρι που χάρισε ο Νότης σε όλους τους συναδέλφους του, στον όμορφο λαιμό της Φανής Δρακοπούλου!

Όπως είπε και ο ίδιος ο Νότης, νιώθει πολύ τυχερός που βγήκε ζωντανός από τα συντρίμμια του ατυτοκινήτου του και ένιωσε την ανάγκη να δώσει ένα φυλαχτό- γούρι στους αγαπημένους του για να τους φυλάει!

Η Φανή που βρίσκεται στο πλευρό του Νότη αυτό το χειμώνα στην Ιερά Οδό και κρατάει αμείωτο το κέφι στην πίστα χάρηκε πολύ τόσο για την επιστροφή του Νότη στο μαγαζί μετά την περιπέτειά του, όσο και για το υπέροχο, συμβολικό και συγκινητικό δώρο που της χάρισε ο τραγουδιστής.

Δες τις αποκλειστικές φωτογραφίες του TLIFE


READ more