Δίκη γνωστού σκηνοθέτη: Η Μαρία Τζομπανάκη και η Μαρκέλλα Γιαννάτου στο δικαστήριο – Η σοκαριστική κατάθεση της ηθοποιού

Στη δίκη του γνωστού σκηνοθέτη των μεγάλων επιτυχιών, ο οποίος κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου μετά την καταγγελία για βιασμό από ηθοποιό, βρέθηκαν η Μαρία Τζομπανάκη, η Μαρκέλλα Γιαννάτου και ο Δημήτρης Τσίκλης.

Η Μαρία Τζομπανάκη και η Μαρκέλλα Γιαννάτου κλήθηκαν για να καταθέσουν ως μάρτυρες στη δίκη, με τον φωτογραφικό φακό του TLIFE να τις απαθανατίζει κατά την έξοδό τους.

«Αρνούμαι παντελώς όλη την κατηγορία», ανέφερε ο κατηγορούμενος σκηνοθέτης κατά την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας, ισχυριζόμενος πως υπήρχε συναίνεση για τη σεξουαλική επαφή με την καταγγέλλουσα.

Μάρτυρας κατηγορητηρίου ήταν η Κατερίνα Διδασκάλου, η οποία αποχώρησε από άλλη έξοδο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, χωρίς να την καταγράψει ο φακός.

Δες τα στιγμιότυπα:

Η δίκη συνεχίζεται στις 5 Απριλίου ενώ το δικαστήριο διέταξε και τη βίαιη προσαγωγή μίας μάρτυρα, φίλης της καταγγέλλουσας.

Τι κατέθεσε η γνωστή ηθοποιός

Όπως μεταδίδει το newsit.gr, η ηθοποιός που καταγγέλλει τον βιασμό της, περιέγραψε πως είχαν βγει για φαγητό με τον σκηνοθέτη. Όπως είπε εκείνη βγήκε με τον σκηνοθέτη ελπίζοντας σε μία επαγγελματική συνεργασία καθώς ήταν στα πρώτα της βήματα στην υποκριτή. «Η πρώτη εικόνα που έχω είναι στο αμάξι του κ. Κωστόπουλου, με αυτόν να βρίσκεται από πάνω μου και να ασκεί τη γενετήσια πράξη χωρίς τη συγκατάθεση τη δική μου» περιέγραψε η καταγγέλλουσα.

Όπως είπε με τον σκηνοθέτη κατά την διάρκεια της συνάντηση τους μιλούσαν, έπιναν και κάποια στιγμή άρχισε να έχει έντονη ζαλάδα.

Πρόεδρος: Πόσο είχατε πιει εσείς;

Καταγγέλλουσα: Μπορεί και ένα μπουκάλι. Συνέχεια με παρότρυνε να πίνω. Ένιωσα μια έντονη ζάλη.

Η καταγγέλλουσα περιέγραψε πως εκείνη τη στιγμή άρχισε να ουρλιάζει. «Άρχισα να ουρλιάζω, να τον κλωτσάω, δε σταματούσε στην αρχή, αναγκάστηκε να σηκωθεί από πάνω μου κάποια στιγμή. Εγώ ήμουν έντρομη, ούρλιαζα. Δε ξέρω που ήταν αυτό το μέρος. Ήταν είναι ένα απόμερο σκοτεινό μέρος, ένα πάρκινγκ» κατέθεσε η καταγγέλλουσα ενώπιον δικαστών και ενόρκων.

Η καταγγέλλουσα είπε πως σε κατάσταση σοκ ζήτησε από τον σκηνοθέτη να την πάει στους φίλους της. «Σκέφτηκα να βγω από το αμάξι, αλλά φοβήθηκα ότι αυτό θα ήταν χειρότερο. Στην κατάσταση που βρισκόμουν δε μπορούσα να φύγω. Ήμουν στην ανάγκη του, τον παρακάλεσα να με πάει στο Ακρωτήρι. Όλη τη διάρκεια της διαδρομής, εγώ του ούρλιαζα και έκλαιγα, του φώναζα «γιατί μου το ‘κανες αυτό;», «γιατί σε εμένα;», αυτός δε γύρισε να με κοιτάξει…» είπε η ηθοποιός στην κατάθεση του.

Πρόεδρος: Ούτε ζήτησε συγγνώμη, ούτε τίποτα;

Μάρτυρας: Όχι, τίποτα.

Η καταγγέλλουσα είπε πως φοβήθηκε να καταγγείλει τον σκηνοθέτη.

Εισαγγελέας: Δε τον φοβόσασταν τον κ. κατηγορούμενο, πηγαίνοντας στο Ακρωτήρι;

Μάρτυρας: Ναι τον φοβόμουν.

Εισαγγελέας: Ο κατηγορούμενος είναι σα λιοντάρι εκείνη τη στιγμή…. Δε φοβάστε το λιοντάρι;

Μάρτυρας: Το φοβόμουν το λιοντάρι βέβαια…

Εισαγγελέας: Πήγατε να εξεταστείτε σε κάποιο γυναικολόγο;

Μάρτυρας: Όχι δεν πήγα.

Σύμφωνα με την καταγγέλουσα, το ίδιο βράδυ στενός συνεργάτης του καταγγελόμενου σκηνοθέτη της τηλεφώνησε, θέλοντας να διερευνήσει τις προθέσεις της ηθοποιού.

Συν. Υπερ: Γιατί δεν στέλνετε ένα μήνυμα στην κυριά Δρακάκη (σ.σ φίλη της καταγγέλλουσας) «κάτι μου συνέβη, περιμένέ με, θέλω να φύγουμε»…

Καταγγέλλουσα: Ούρλιαζα και έτρεμα. Τι να πω, με βίασε από την στιγμή που ήθελα να το αποκρύψω; Ήμουν σε κατάσταση σοκ.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος για το TLIFE

Read More

And More