Δήμητρα Κατσαφάδου – Νικηφόρος: Όλη η αλήθεια για τη φημολογούμενη σχέση τους

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε το Σαββατοκύριακο η Δήμητρα Κατσαφάδου μαζί με τους συνεργάτες της, όπως αποκάλυψαν οι αναρτήσεις της στα social media.

Στη Θεσσαλονίκη και ο Νικηφόρος ο οποίος κάθε Σαββατοκύριακο εμφανίζεται σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί ξεσηκώνοντας το κοινό με τα τραγούδια του.

Το πρωί της Δευτέρας 31 Οκτωβρίου η εκπομπή Super Κατερίνα παρουσίασε quiz ως το νέο ειδύλλιο της showbiz με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως γνωστή επιχειρηματίας πέρασε ένα ιδιαίτερο Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη ανταλλάσσοντας καυτά φιλιά με γνωστό τραγουδιστή. 

Αμέσως οι τηλεθεατές έσπευσαν να σχολιάσουν το ρεπορτάζ «φωτογραφίζοντας» την Δήμητρα Κατσαφάδου και τον Νικηφόρο.

 

 

Το φημολογούμενο ζευγάρι απασχόλησε και τα sites καθώς στο διαδίκτυο κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που χαρακτήριζαν την Δήμητρα Κατσαφάδου ως νέα σύντροφο του Νικηφόρου.

Σε κοινή τους συνάντηση το 2021 στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανιζόταν ο τραγουδιστής.

 

Δήμητρα Κατσαφάδου – Νικηφόρος: Όλη η αλήθεια για τη σχέση τους

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του TLIFE τα παραπάνω δεν ισχύουν, καθώς η Δήμητρα Κατσαφάδου και ο Νικηφόρος γνωρίζονται στα πλαίσια μιας φιλικής σχέσης, αφού και στο πρόσφατο παρελθόν έχουν συναντηθεί σε κοινές παρέες και εξόδους, όπως στο θέατρο Άλσος το περασμένο καλοκαίρι, όπου και είχαν ποζάρει μαζί στον φωτογραφικό φακό.

Φωτογραφίες NDP.

 

Read More

And More