Δημήτρης Σκουλός: Οι πρώτες δηλώσεις στο TLIFE μετά τη γέννηση της κόρης του – Η σχέση ζωής με τη σύζυγό του

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του ζει ο Δημήτρης Σκουλός, ο οποίος έγινε πατέρας για δεύτερη φορά. Η σύζυγός του, Τζέλα έφερε στον κόσμο την Δευτέρα 12 Ιουλίου ένα υγιέστατο κοριτσάκι κάτι το οποίο ανακοίνωσε ο κριτής του GNTM μέσα από την πρώτη φωτογραφία που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Λίγες ώρες μετά τη γέννηση της δεύτερης κόρης του, ο Δημήτρης Σκουλός μίλησε αποκλειστικά στο TLIFE γι’ αυτή την ιδιαίτερη στιγμή της προσωπική του ζωής!

«Όλα πήγαν καλά. Η μικρή γεννήθηκε περίπου στα 3 και κάτι κιλά. Δεν γνωρίζουμε ακόμα την ακριβή ημερομηνία για το εξιτήριο, αλλά αναμένεται να βγούμε σύντομα εφόσον όλα κύλησαν ομαλά. Η μεγάλη κόρη αυτή την περίοδο και λόγω των μέτρων του Covid, απαγορεύεται να έρθει εδώ. Είναι στους συγγενείς μας, ενώ για αυτές τις μέρες η Μαϊρα μένει μαζί μου, μέχρι να γυρίσει στο σπίτι η μαμά με το μωρό», δήλωσε ο καταξιωμένος φωτογράφος στο TLIFE, ενώ επιβεβαίωσε πως παράλληλα συνεχίζει κανονικά τα γυρίσματα για το GNTM 4, το οποίο κάνει πρεμιέρα από τη νέα σεζόν στο Star.

Διάβασε ακόμα: Δημήτρης Σκουλός: Αποκαλύπτει το όνομα που θα πάρει η δεύτερη κόρη του!

Ο οικογενειάρχης Δημήτρης Σκουλός και η χαμηλών τόνων σύζυγός του

Ο γνωστός φωτογράφος και η γυναίκα της ζωής του, Τζέλα είναι μαζί κάτι παραπάνω από 13 χρόνια. Η σύζυγός του είναι κατά 15 χρόνια νεότερη, ενώ επιθυμία της είναι να απέχει από τα media και τα λαμπερά φώτα της δημοσιότητας.

“Η γυναίκα μου δεν έχει Instagram και δεν έχει καμία σχέση με τα social media, δεν της αρέσει”, είχε δηλώσει ο Δημήτρης Σκουλός σε παλαιότερη συνέντευξή του.

 

Η σχέση αγάπης με την 8χρονη κόρη του, Μαϊρα

Ο Δημήτρης Σκουλός έχει παραδεχτεί πως η κόρη του, πολλές φορές ξυπνά νωρίς το πρωί, όπου και κατευθύνεται προς το κρεβάτι του μπαμπά και της μαμάς προκειμένου να χουζουρέψουν μαζί.

Όσο για τη μεγάλη στιγμή του δεύτερου παιδιού, ο Δημήτρης Σκουλός είχε αποκαλύψει τον τρόπο με τον οποίο ενημερώθηκε για τα ευχάριστα νέα…

“Δεν μου είπε ότι είναι έγκυος, μου το έδειξε. Εννοείται ότι συγκινήθηκα. Το θέλαμε πάρα πολύ καιρό και το θέλαμε για να έχει ένα αδερφάκι η κόρη μου. Της δείξαμε το τεστ εγκυμοσύνης και της εξηγήσαμε ότι σε λίγους μήνες θα έχει αδερφάκι”, είχε δηλώσει ο κριτής του GNTM.

Σύντομα ο Δημήτρης Σκουλός θα βρίσκεται και πάλι σπίτι του, αυτή τη φορά όμως με τις τρεις γυναίκες της ζωής του, ξεκινώντας έτσι μια νέα καθημερινότητα για την προσωπική του ζωή!

Read More

And More