Δούκισσα Νομικού: Αυτά τα γενέθλια ήταν ξεχωριστά!

Με φωτογραφίες και ευχές για την Δούκισσα Νομικού γέμισε το χθεσινό μας timeline στο instagram. Η παρουσιάστρια του Dancing with the stars είχε τα γενέθλιά της και όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα φρόντισαν να κάνουν αυτή τη μέρα ξεχωριστή!

/

Παρά το γεγονός ότι η μοναδική Δούκισσα πέρασε το μεγαλύτερο μέρος των γενεθλίων της στα Κάπα studios λόγω της προετοιμασίας του 3ου live του χορευτικού show του ΑΝΤ1 δεν έχασε την γιορτινή της διάθεση.

Άλλωστε φρόντισαν γι’ αυτό και οι καλοί της συνεργάτες! Η ομάδα από το Dancing της έφερε τούρτα έκπληξη! Για την ακρίβεια τούρτες γιατί ήταν 4. Όλες είχαν επάνω στέμματα και disco μπάλες.


Η πιο αγαπημένη της τούρτα βέβαια ήταν αυτή που της έφτιαξαν από την εταιρεία management και επικοινωνίας με την οποία συνεργάζεται αφού ήταν σε σχήμα παγωτού! Όλοι ξέρουμε την τεράστια αδυναμία που έχει η Δούκισσα στο παγωτό.


Είναι ένα από τα τρία πράγματα που την κάνουν χαρούμενη. Τα άλλα δύο είναι η θάλασσα και η αγκαλιά! Μας τα είχε αποκαλύψει αυτά όταν έγινε το δικό μας birthday girl για τα 4α γενέθλια του TLIFE.


Με αφορμή λοιπόν τα δικά της γενέθλια και τα 28 κεράκια που έσβησε στις 6 τούρτες της -γιατί της ετοίμασε και την παραπάνω η οικογένειά της- ψάξαμε στο αρχείο μας και σου βρήκαμε αδημοσίευτες λήψεις από την φωτογράφιση που κάναμε με την πανέμορφη Δούκισσα στη λίμνη Βουλιαγμένης.

/

Σαν μια μικρή νεράιδα, πόζαρε στον φωτογραφικό φακό της ταλαντούχας Ολυμπίας Κρασαγάκη!

/

Δες εδώ τη συνέντευξή και τη φωτογράφιση που τη συνόδευσε!

Read More

And More