Δούκισσα Νομικού – Δημήτρης Θεοδωρίδης: Βάφτισαν τα παιδιά τους

Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης βάφτισαν τα παιδιά τους. 

Το ζευγάρι που μετρά 5,5 χρόνια έγγαμου βίου κατάφερε τελικά να κάνει πράξη τη μέρα που αρκετό καιρό σχεδίαζε και αυτή δεν είναι άλλη από τη μέρα της βάπτισης των δυο παιδιών τους, του Σάββα που σήμερα είναι τεσσάρων ετών και της Αναστασίας που πριν λίγο καιρό συμπλήρωσε τα 3 χρόνια ζωής. 

Η πανδημία και οι καραντίνες είχαν αναγκάσει την Δούκισσα Νομικού και τον σύζυγό της Δημήτρη Θεοδωρίδη να αναβάλουν τη βάπτιση των δυο παιδιών τους. Τώρα όμως, που τα πράγματα έχουν χαλαρώσει και μπορούμε να κινούμαστε με μεγαλύτερη ελευθερία, βρήκαν την ευκαιρία για να κάνουν πράξη το διπλό μυστήριο.

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έχοντας στο πλευρό τους μόνο τα αγαπημένα τους πρόσωπα, η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης βάπτισαν τα δυο τους παιδιά.

Η είδηση αρχικά έγινε γνωστή μέσα από ένα Q&A που έκανε η Δούκισσα Νομικού στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όταν κάποιος από τους follower της την ρώτησε αν τελικά βάπτισαν ή όχι τα παιδιά τους. Εκείνη ως απάντηση, δημοσίευσε μια φωτογραφία με μερικές μπομπονιέρες χωρίς όμως να διευκρινίζει αν οι βαπτίσεις έγιναν ή αν προετοιμάζονται γι΄αυτές.

Το TLIFE επικοινώνησε με την Δούκισσα Νομικού, η οποία επιβεβαίωσε πως οι βαπτίσεις των δυο παιδιών της έγιναν. Η ίδια δε θέλησε να δώσει κάποια περαιτέρω πληροφορία, καθώς αυτές είναι στιγμές που προτιμά να κρατά μόνο για εκείνη και τα πολύ δικά της άτομα.

Read More

And More