Δούκισσα Νομικού: Ο έρωτας στη ζωή της και πώς φαντάζεται το νυφικό της!

“Σήμερα ήρθα στην όμορφη Θεσσαλονίκη και ντύθηκα νυφούλα””, έγραψε το βράδυ Σαββάτου η Δούκισσα Νομικού στον λογαριασμό της στο instagram. Μόλις είχε ολοκληρώσει μία ακόμη εντυπωσιακή εμφάνιση σε ένα από τα μεγαλύτερα fashion show της συμπρωτεύουσας. Το TLIFE σου εξασφάλισε φωτογραφικό υλικό από την εμφάνιση της στο run away show γνωστού οίκου νυφικών.

Η παρουσιάστρια του Dancing with the stars ντύθηκε για ακόμη μία φορά νυφούλα για τις ανάγκες της δουλειάς της. Παρόλα αυτά, ένιωσε μοναδικά μέσα στα υπέροχα νυφικά που φόρεσε. Κάθε φορά νιώθει ξεχωριστά, όπως τόνισε η ίδια. Ειδικά, όταν υπάρχει στη ζωή της ο έρωτας.

Σε αυτή τη φάση της ζωής της η Δούκισσα είναι πολύ ερωτευμένη και δεν το κρύβει. Βέβαια, προτιμά να κρατάει χαμηλούς τόνους και να μην μιλάει για το νέο της σύντροφο. Άλλωστε ποτέ δεν ήθελε να απασχολεί με τα προσωπικά της παρόλο που συνεχώς τα μέσα ασχολούνται συνεχώς μαζί της.

Δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα που αναφέρονται στον δεσμό της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη. Δεν την ενοχλούν όσα γράφονται αλλά επιλέγει να μην μιλά για αυτό. Όταν την ρώτησαν οι δημοσιογράφοι στο Βελλίδειο Πολιτιστικό Κέντρο απλά χαμογέλασε και επικεντρώθηκε στο show.

Ωστόσο, επιβεβαίωσε μιλώντας στις κάμερες ότι φαντάζεται τον εαυτό της με νυφικό και στην πραγματική της ζωή. “Απλά κάθε χρόνο αλλάζω γούστο στο νυφικό”, είπε εξηγώντας πώς κάποιες φορές θέλει να είναι απλό, άλλες να είναι όσο πιο μεγάλο γίνεται, κάποιες φορές το ονειρεύεται με δαντέλα κι άλλες το θέλει σκέτο.

Όποιο νυφικό και να διαλέξει πάντως σίγουρα θα είναι μία κούκλα! Μπορούμε να στο αποδείξουμε με τις παρακάτω φωτογραφίες όπου συγκεντρώσαμε τις φορές που η μοναδική Δούκισσα ντύθηκε νύφη…

Read More

And More