Δούκισσα Νομικού: Τι έκανε λίγα λεπτά μετά το ντουέτο με τον Σάκη Ρουβά στη σκηνή;

Την απολαύσαμε στη σκηνή του The Ace Of Hearts Tour να τραγουδά με τον Σάκη Ρουβά «Εμένα Θες» και «Έλα μου» και λίγα λεπτά αργότερα την συναντήσαμε στα backstage. Ο λόγος για την Δούκισσα Νομικού, που για δεύτερη φορά είπε να κάνει την ανατροπή και να δοκιμάσει τις δυνάμεις της στο τραγούδι. Τα γονίδια, άλλωστε, τα έχει από τον πατέρα της.

Μετά το “Oops I did it again“, η Δούκισσα ξαναχτυπά με ελληνικό στίχο αυτήν τη φορά και δείχνει αρκετά διαβασμένη στη σκηνή. (Δες εδώ την εμφάνισή της με τον Σάκη)

/

Τι έγινε, όμως, στα backstage; Ήταν το ίδιο χαλαρή και άνετη;

Η Δούκισσα έχει αποδείξει, ουκ ολίγες φορές, ότι είναι ένα από τα παιδιά της ελληνικής showbiz που δουλεύουν πολύ. Μπορεί η ίδια να μην θεωρεί τον εαυτό της τραγουδίστρια, όπως έχει αποκαλύψει στο TLIFE σε παλαιότερη συνέντευξή της, θέλει όμως πάντα να δίνει το καλύτερό της. Συνεπώς, το λίγο άγχος πριν από κάθε μεγάλο event δεν θεωρεί ότι την βλάπτει, αντίθετα τη βοηθά να βελτιώνεται κάθε φορά και λίγο παραπάνω.

Το TLIFE την συνάντησε λίγα λεπτά μετά την εμφάνισή της στη σκηνή. Η ανακούφιση και η χαρά – που όλα πήγαν καλά – ήταν κάτι που φαινόταν στο χαμογελαστό πρόσωπό της. Και παρόλο που είχαν περάσει λίγα λεπτά από τη live εμφάνισή της (δεν πρόλαβαν καλά καλά να επανέλθουν οι αναπνοές της), η Δούκισσα δεν αρνήθηκε ένα χαμόγελο στους φωτογράφους.

/

Έτσι, αφού πόζαρε στο φακό, έστειλε ένα φιλάκι μπήκε στο καμαρίνι της για να αλλάξει και να ετοιμαστεί στο party, που ακολουθούσε. Α! και να ρίξει μια ματιά στο κινητό της και να τσεκάρει τα social media, με τα οποία λατρεύει να ασχολείται.

/

/

Δες και τη φωτογραφία που ανέβασε η Δούκισσα στο Instagram την επόμενη μέρα της συναυλίας, γράφοντας: “Σας ευχαριστώ για τη χθεσινή μοναδική εμπειρία!”

Read More

And More