Αποκλειστικό

Ειρήνη Βολιώτη: Η Σταρ Ελλάς 2022 βάζει τέλος στη διαμάχη με τον σύντροφό της – Τι δηλώνει ο 30χρονος στο TLIFE

Τέλος καλό, όλα καλά για τη Σταρ Ελλάς 2022 στα Καλλιστεία 2022, Ειρήνη Βολιώτη και τον σύντροφό της Ν.Ν..

Σύμφωνα με ανακοίνωσή της, διά μέσω του δικηγόρου κ. Δημήτρη Ζορμπά στο TLIFE, το συμβάν που αποκαλύφθηκε στην εφημερίδα Espresso θεωρείται «ατυχές» και όσες φορές μίλησε η 20χρονη γι’ αυτό στα media, «είχε σκοπό να ρίξει τους τόνους ώστε να σταματήσει η δημόσια διαπόμπευση του συντρόφου της».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ειρήνης Βολιώτη:

«Οι δημόσιες εμφανίσεις μου μέχρι σήμερα αφορούσαν μόνο την επαγγελματική μου σταδιοδρομία, στον χώρο του μόντελινγκ. Ένα ατυχές συμβάν που έλαβε χώρα μεταξύ εμού και του συντρόφου μου, έγινε αφορμή για δημοσιεύματα σε εφημερίδες και σε τηλεοπτικές εκπομπές.

Δεν επεδίωξα τη δημοσιοποίηση αυτού του ατυχούς συμβάντος και όσες φορές έδωσα συνέντευξη στα Μ.Μ.Ε. είχα σκοπό να ρίξω τους τόνους και να σταματήσει η δημόσια διαπόμπευσή μου και του συντρόφου μου. Η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης, την οποία σέβομαι και εμπιστεύομαι. Το ατυχές περιστατικό θεωρείται λήξαν, αφού δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις. Τόσο ο δικηγόρος μου όσο και ο δικηγόρος του συντρόφου μου, έχουν λάβει την εντολή της εξομάλυνσης των σχέσεων και τη λήξη της αντιδικίας.

Ως εκ τούτου επιθυμώ να παύσει η αναπαραγωγή του συγκεκριμένου θέματος από όλα τα Μ.Μ.Ε. και να γίνει σεβαστό ότι διάγω το 20έτος της ηλικίας μου. Απαγορεύω ρητά και κατηγορηματικά σε οποιονδήποτε τρίτο να μιλάει δημοσίως και να αφήνει υπονοούμενα εξ ονόματός μου. Για τον εαυτό μου θα ομιλώ μόνο εγώ και ο πληρεξούσιος δικηγόρος μου».

Τι δηλώνει ο σύντροφος της Ειρήνης Βολιώτη στο TLIFE

Το TLIFE επικοινώνησε με τον 30χρονο Ν.Ν., ο οποίος δήλωσε: «Δεν μπορώ να πω αν είμαστε ξανά μαζί, απλά έχουμε καλές σχέσεις. Τα πράγματα έχουν εξομαλυνθεί, είναι όλα καλά. Δεν έγινε τίποτα τέτοιο, όπως έχει ειπωθεί και όλα έγιναν λόγω δημοσιότητας. Ο κ. Μπάμπαλης δήλωσε ότι με πέταξε έξω 2 φορές, αυτός που δε μπορεί ούτε να με σηκώσει.

Η Ειρήνη, ένα κοριτσάκι 20 χρονών, καθοδηγήθηκε από αυτόν τον άνθρωπο, ώστε να πάρουν δημοσιότητα τα καλλιστεία, που δεν φάνηκαν πουθενά, καθώς δεν υπήρχε καθόλου προβολή. Ήταν ένας απλός τσακωμός μεταξύ εμού και της Ειρήνης και αυτός ο κύριος χρησιμοποίησε το κορίτσι και το παρελθόν το δικό μου έτσι ώστε να δημοσιοποιηθεί αυτό και να πάρει δημοσιότητα. Τέλος καλό όλα καλά».

Read More

And More