Εκλογές 2015 – Νίκος Ορφανός: Η στιγμή της κάλπης και η συνάντηση με τη μητέρα του Παύλου Φυσσα!

Υποψήφιος με το Ποτάμι στην Β’ Πειραιώς, είναι ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Νίκος Ορφανός. Πριν από λίγο άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στον Πειραιά, συνοδευόμενος από την σύζυγό του Αντιγόνη Παφίλη.

Λίγες μέρες πριν είχε και μια ιδιαίτερη συνάντηση με την μητέρα του Παύλου Φύσσα, Μάγδα, η οποία τον συγκίνησε κι έγραψε τα εξής στο Facebook και τα συνόδευσε με ένα τραγούδι:

“Σήμερα στη λαϊκή στο Κερατσίνι, εκεί στην Αμφιάλη, με σταματάει μία μαυροντυμένη κυρία με μαύρα γυαλιά, θέλω να δώσεις ένα μήνυμα στο Σταύρο, μου λέει, παρακαλώ, απαντώ, γιατί τους αφήσατε τους φασίστες; μου λέει και ξαναβγαίνουνε και μιλάνε και είναι πάλι υποψήφιοι, το λέμε όπου μπορούμε, της απαντώ, αλλά εμείς δεν ελέγχουμε κανένα θεσμό για να πιέσουμε περισσότερο, όχι, θα μπορούσατε μου λέει, είναι λες και δεν υπήρξε αυτό το παληκάρι και κάθε φορά που τους βλέπω δεν ξέρεις τι μαχαιριά είναι για μένα, συνεχίζει, είμαι η μάνα του Φύσσα αγόρι μου. Τα έχασα, με πήραν τα ζουμιά, είμαι και ευσυγκίνητος ο βλάκας, βούρκωσε κι εκείνη, και καθόμασταν έτσι να κλαίμε στη μέση της λαϊκής. Τι να πω περισσότερο; Μου λένε στους δρόμους κάμποσοι ακόμα, ότι θα τους ψηφίσουν για να δείρουν τους κλέφτες, αλλά πάντα να ξέρουν ότι το φίδι δαγκώνει πρώτα τους γύρω του. Χρέος μας πατριωτικό να χτυπήσουμε και να αντισταθούμε στο φασισμό!”


Read More

And More