Εξιτήριο για τη Δέσποινα Βανδή! Τι είπε ο γιατρός της στο TLIFE!

Σήμερα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο η Δέσποινα Βανδή. Η γνωστή τραγουδίστρια βγήκε λίγο μετά τη μια από το νοσοκομείο που νοσηλευόταν τις τελευταίες μέρες. Το TLIFE επικοινώνησε με τον θεράποντα ιατρό της, ο οποίος δήλωσε πως η κατάσταση της υγείας της είναι πολύ καλύτερη και λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων βγήκε σήμερα από το νοσοκομείο.

“Σε λίγη ώρα θα είναι έτοιμο το εξιτήριο της Δέσποινας Βανδή. Η κατάσταση της υγείας της είναι πολύ καλύτερα σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες και μετά από δικό της αίτημα θα βγει σήμερα από το νοσοκομείο”, δήλωσε χαρακτηριστικά o κ. Αδαμίδης στο TLIFE.

Παράλληλα, ο ίδιος ανέφερε: “Είχαμε ζητήσει να μείνει λίγες μέρες ακόμη στο νοσοκομείο, αλλά η ίδια θέλει να βγει σήμερα, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Θα μείνει στο σπίτι της για κάποιο διάστημα και θα συνεχίσει τη θεραπεία και τη φαρκακευτική της αγωγή. Εμείς θα έχουμε και άλλη συνάντηση για να παρακολουθήσω την υγεία της και ευελπιστώ ότι θα πάνε όλα καλά”.
Όσον αφορά το πότε μπορεί να επιστρέψει στο κέντρο που τραγουδά, ο θεράπων ιατρός της ανέφερε πως πρέπει για κάποιο διάστημα να ξεκουραστεί. “Δεν νομίζω ότι μπορεί να επιστρέψει άμεσα στο μαγαζί για να τραγουδήσει. Χρειάζεται τουλάχιστον 2 εβδομάδες για να αναρρώσει”, συμπλήρωσε.

Να αναφέρουμε, ότι η Δέσποινα νοσηλεύεται από την Πρωτοχρονιά, στο Ιατρικό Κέντρο με λοίμωξη του αναπνευστικού. Μεταφέρθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου μετά από αδιαθεσία και έντονο πόνο στο θώρακα την ώρα που βρισκόταν στην πίστα του Vox και τραγουδούσε. Επειδή η Δέσποινα είναι άψογη επαγγελματίας, δεν διέκοψε το πρόγραμμα και συνέχισε να τραγουδάει παρά τον πόνο και τον υψηλό πυρετό. Ζήτησε μάλιστα συγνώμη από τον κόσμο που είχε πάει στο μαγαζί για να την ακούσει.

Το TLIFE της εύχεται γρήγορη ανάρρωση!

Read More

And More