Η Ελένη Πετρουλάκη, μία από τις πιο εντυπωσιακές και πετυχημένες γυμνάστριες της Ελλάδας, έχει δημιουργήσει μαζί με τον σύζυγό της, Ίλια Ίβιτς μια πολύ αγαπημένη και όμορφη οικογένεια.
Η Ελληνίδα γυμνάστρια και ο σύζυγός της έχουν αποκτήσει μαζί 4 κόρες, την 20χρονη Άννα Μαρία, τις 18χρονες δίδυμες Δωροθέα και Μίλα και την 15χρονη Ηλιάνα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Μάλιστα, πριν μερικές ημέρες, με υπερηφάνεια και συγκίνηση, η Ελένη Πετρουλάκη καμάρωσε τις δίδυμες κόρες της, Μίλα και Δωροθέα Ίβιτς, να αποφοιτούν από το Κολλέγιο Αθηνών.
Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE βρέθηκε στην αποφοίτηση και σου εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες από την οικογένεια Πετρουλάκη-Ίβιτς.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Οι δύο νεαρές κοπέλες, που μοιάζουν εντυπωσιακά στη διάσημη μητέρα τους, έκλεψαν τις εντυπώσεις με την κομψή τους εμφάνιση στην τελετή αποφοίτησης, αποπνέοντας σιγουριά και δυναμισμό.
Οι δίδυμες έχουν διαγράψει ήδη εντυπωσιακή πορεία στον ακαδημαϊκό τομέα και ετοιμάζονται για το επόμενο μεγάλο βήμα στη ζωή τους, με σπουδές στο εξωτερικό.
«Μίλα και Δωροθέα Η Αποφοίτησή Σας – Μια Στιγμή Γεμάτη Αγάπη και Υπερηφάνεια. Καθώς σας έβλεπα… δυο καρδιές γεμάτες όνειρα και βλέμματα στραμμένα στο αύριο, ένιωσα το πιο βαθύ κύμα συγκίνησης και υπερηφάνειας. Δύο ψυχές που ήρθαν μαζί στον κόσμο, δυο δώρα που έλαβα την ίδια στιγμή – και τώρα, σας βλέπω να ανοίγετε τα φτερά σας, έτοιμες να πετάξετε.
Από τις πρώτες λέξεις, τα πρώτα σας βήματα, τα ατελείωτα γέλια και τις αμέτρητες αγκαλιές, μέχρι τα ξενύχτια , τις γκρίνιες για το διάβασμα, τις στιγμές άγχους , την αγωνιά αλλά και τις νίκες σας, τις επιδόσεις σας – ήμουν εκεί. Και θα συνεχίσω να είμαι, σε κάθε βήμα, ακόμα κι όταν δεν θα φαίνομαι. Η αποφοίτηση αυτή δεν είναι μόνο το τέλος μιας διαδρομής· είναι η αρχή ενός νέου ταξιδιού. Ξέρω πως είστε έτοιμες. Γιατί σας βλέπω. Βλέπω το πάθος στα μάτια σας, την καλοσύνη στις πράξεις σας, και την αδελφική δύναμη που σας ενώνει και σας κρατά παρόλο που από εδώ και στο εξής θα είστε μακριά η μια από την άλλη!
Να θυμάστε πάντα ποιες είστε, από πού ξεκινήσατε, και πως ό,τι κι αν γίνει, η αγάπη μου θα είναι πάντα το λιμάνι σας. Περήφανη για εσάς, όχι μόνο για όσα έχετε πετύχει και θα πέτυχετε αλλά για τις υπέροχες κοπέλες που έχετε γίνει. Με άπειρη αγάπη, Η μαμά Ελένη» έγραψε η Ελένη Πετρουλάκη στα social media.
Φωτογραφίες: Papadakis Press
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.