Έλλη Στάη: Το φωτογραφικό άλμπουμ της βάφτισης του εγγονού της στην Τήνο

Χθες Κυριακή 20/6 ήταν μια ιδιαίτερη ημέρα για την Έλλη Στάη. Ο γιος της Μάρκος Κατσίμης και η σύζυγός του Φαίη Κουτζούκου βάφτισαν τον μονάκριβο γιο τους σε μια λιτή τελετή στο νησί της Τήνου, σε στενό φιλικό και οικογενειακό κύκλο. 

Το ζευγάρι υποδέχτηκε στον κόσμο τον γιο του τον Γενάρη του 2020, με την Έλλη Στάη να γίνεται για πρώτη φορά γιαγιά! Ενάμισι χρόνο μετά, ο Μάρκος Κατσίμης και η Φαίη Κουτζούκου εκμεταλλεύτηκαν την χαλάρωση των μέτρων και κατάφεραν να σχεδιάσουν την βάφτιση του μικρού Δημήτρη – όπως ονομάστηκε ο νεοφώτιστος – έτσι ακριβώς όπως την είχαν ονειρευτεί.

Για αυτή την ξεχωριστή ημέρα, το ζευγάρι επέλεξε το νησί της Τήνου και συγκεκριμένα την εκκλησία της Παναγίας Λακωτιανής που βρίσκεται στην Υστέρνια σε απομονωμένο σημείο. Ο στολισμός που επιλέχθηκε ήταν πολύ λιτός με το λευκό να είναι το χρώμα που επικρατούσε.

Η Έλλη Στάη έκλεψε τις εντυπώσεις με το maxi floral φόρεμα που επέλεξε να φορέσει, το οποίο συνδύασε με χρυσά σανδάλια. Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ήταν ευτυχισμένη, βλέποντας τον εγγονό της να παίρνει την ευλογία του Θεού.

Δες αποκλειστικά στο TLIFE το φωτογραφικό άλμπουμ της βάφτισης:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος για το TLIFE

Read More

And More