Ελληνίδες celebrities που είναι αχώριστες με τις αδερφές τους

Είναι ωραία πράγμα να μεγαλώνεις σε ένα σπίτι γεμάτο με παιδιά! Όσες από εσάς έχετε αδέρφια σίγουρα καταλαβαίνεται πόσο ευεργετικά λειτούργησε αυτό στην προσωπικότητά σας. Πολλές φορές δεν μοιάζουμε καθόλου με τα αδέρφια μας αλλά αυτά που μας δένουν είναι τόσο βαθιά που δεν γίνεται παρά να έχουμε πολλά κοινά…

Τα κορίτσια ειδικά μοιράζονται πολύ περισσότερα πράγματα. Πέρα από τα υλικά όπως ρούχα, παπούτσια και καλλυντικά, οι γυναίκες μοιράζονται και τα μυστικά τους, τις ανησυχίες τους και τα όνειρά τους! Ποιον μπορείς να εμπιστευτείς περισσότερο από την αδερφή σου;

Όσα στραβά κι ανάποδα κάνεις, εκτός από τη μαμά και το μπαμπά, η αδερφή σου θα είναι εκεί για σένα. Να σε συμβουλέψει, να σε βοηθήσει ή απλά να σε ακούσει! Βέβαια στους κανόνες υπάρχουν πάντα οι εξαιρέσεις αλλά εμείς βρήκαμε κάποια παραδείγματα που ενισχύουν τον κανόνα. Ελληνίδες celebrities που είναι αχώριστες με τις αδερφές τους…

Μπέτυ και Ματθλίδη Μαγγίρα



Η καθεμιά είναι μοναδική αλλά ο συνδυασμός τους είναι ακαταμάχητος! Η Ματθίλδη και η Μπέτυ Μαγγίρα είναι δύο ιδιαίτερα ταλαντούχες γυναίκες και έχουν καταφέρει να κερδίσουν το κοινό ως δίδυμο. Η χημεία τους είναι αδιαμφισβήτητη αφού τους ενώνουν δεσμοί αίματος αλλά και μια βαθιά και ουσιαστική φιλία.

Μοιάζουν αρκετά και εύκολα μπορεί κανείς να ξεχωρίσει ότι είναι αδερφές ενώ κάποιοι πιστεύουν ότι είναι και δίδυμες. Η Ματθίλδη είναι η μεγαλύτερη αλλά πολλές φορές η Μπέτυ λειτουργεί σαν να είναι εκείνη!

Η πιο συχνή αιτία τσακωµού τους έχει να κάνει µε το γεγονός ότι η Ματθίλδη δεν έχει καθόλου την αίσθηση του χρόνου. Αργεί πάντα στα ραντεβού τους με αποτέλεσμα η αδερφή της να τσαντίζεται.

Η μία όμως είναι πάντα δίπλα στην άλλη, σε κάθε νέο ξεκίνημα, σε κάθε προσπάθεια, σε κάθε πρόβλημα. Η Μπέτυ στηρίζει και προστατεύει την αδερφή της , την συμβουλεύει και την συμβουλεύεται, την βοηθά και την θαυμάζει. Το ίδιο ισχύει και για την Ματθίλδη.

Μένουν πολύ κοντά η μία στην άλλη και παρόλο που έχουν αποκτήσει δική τους οικογένεια, παραμένουν δεμένες!

Αντιγόνη και Έλενα Ράπτη

Η όμορφη βουλευτής της Θεσσαλονίκης είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε κοινωνικά θέματα και έχει έντονη δραστηριότητα. Αυτό που δεν ξέραμε μέχρι σήμερα είναι ότι δίπλα της σε όλα αυτά έχει την αδερφή της.

Η Αντιγόνη Ράπτη δεν είναι μόνο η αδελφή της Έλενας. Είναι η αχώριστη φίλη της, ο άνθρωπος που μοιράζεται αγωνίες, σκέψεις και συναισθήματα. Δίπλα της σε όλη της την πορεία, από τις θέσεις του δημοτικού συμβουλίου μέχρι τα έδρανα της Βουλής. Στην πολιτική και στις κοινωνικές της δράσεις η Αντιγόνη είναι εκεί για να προτείνει, να βοηθά, να συμμετέχει, να μοιράζεται τους στόχους και την προσπάθεια.

Μέλος στην Κοινωνική Οργάνωση ΑΓΑΠΗ, ενεργή εθελόντρια για τα μεγάλα θέματα, τη δωρεά οργάνων σώματος, την πρόληψη για τον καρκίνο του μαστού, το περιβάλλον. Η καθημερινότητά της είναι η εταιρεία! Δυναμική, οργανωτική, ικανή μάνατζερ, με γνώσεις και εμπορική εμπειρία, αλλά και με ευαισθησία σε θέματα εταιρικής ευθύνης. Το εμπόριο είναι στη φύση της. Όπως είναι η πολιτική στη φύση της Έλενας. Δυο χαρακτήρες που αλληλοσυμπληρώνονται μοναδικά.

Πάντα ήταν έτσι. Από παιδιά, μετά πιο νέες, αργότερα πιο ώριμες, σήμερα περισσότερο από ποτέ, είναι η μια δίπλα στην άλλη. Η Αντιγόνη και η Έλενα περνούν ώρες μαζί. Μιλούν, μοιράζονται, συνεργάζονται, διαφωνούν. Έχουν μια ζωντανή σχέση και μάλιστα κάπου-κάπου η Αντιγόνη ασκεί και το προνόμιο της μεγάλης αδελφής. Έχει μια ευθύνη που δεν της ζητήθηκε, απλά τη νιώθει, την ευθύνη να προστατεύει τη μικρότερη Έλενα. Είναι μια στάση ζωής με την οποία μεγάλωσε. Κάπως έτσι, οι δυο αδελφές έχουν με μια θαυμαστή ισορροπία στη σχέση τους και αμέτρητη αγάπη.

Θωμαίς και Μαρία Ανδρούτσου

Δυο αδερφές, δυο συνάδελφοι, δυο γυναίκες που είναι πάνω απ’ όλα φίλες.“Είμαστε πολύ καλές φίλες,τώρα πιο πολύ απ’ ότι στην παιδική ηλικία γιατί έχουμε δουλέψει πάνω στη σχέση μας”, υποστηρίζει στο TLIFE η Μαρία Ανδρούτσου για την Θωμαίδα.

Από μικρές κάνανε μαζί χορό, συμμετείχαν σε θεατρικές ερασιτεχνικές παραστάσεις και κάπως έτσι μπήκε το μικρόβιο της υποκριτικής και στις δύο. Διασκεδάζουν πολύ η μία με την άλλη, σαρκάζονται και ούτε λόγος για ανταγωνισμό μεταξύ τους! Κάνουν παρατηρήσεις η μία στην άλλη και δεν τους ενδιαφέρει να κολακεύονται μεταξύ τους αλλά να έχουν μία αληθινή σχέση. Και την έχουν αφού η μία λατρεύει την άλλη! Άλλωστε έχουν πολλά κοινά, εξωστρέφεια, χιούμορ, δεν τους αρέσουν οι “συμβάσεις”, αγάπη για τη ζωή και αισιοδοξία…

Παρόλο που κινούνται στον ίδιο χώρο δεν έχει τύχει να συνεργαστούν αν και θα το ήθελαν πολύ… Βέβαια, κάποιοι που δεν της ξέρουν συνήθως τις μπερδεύουν αφού οι δύο αδερφές μοιάζουν καταπληκτικά!

Γωγώ και Φώφη Μαστροκώστα

Δύο εντελώς διαφορετικές γυναίκες, με διαφορετική πορεία και διαφορετικές ασχολίες. Τις ενώνει όμως η αγάπη της μιας για την άλλη. Η Γωγώ και η Φώφη μεγάλωσαν πολύ αγαπημένες. Μεγαλώνοντας η καθεμιά έκανε τα δικά της βήματα αλλά η οικογένεια είναι αυτό που τις ενώνει πάντα! Φροντίζουν να περνάνε χρόνο μαζί και να συμπαραστέκονται η μία στην άλλη. Μάλιστα, πολλές φορές βγαίνουν μαζί με τις κόρες τους!

Δες κι άλλες Ελληνίδες celebrities που είναι αχώριστες με τις αδερφές τους

Read More

And More