“Εριξαν μολότωφ και συνέχισαν να ραντίζουν με βενζίνη”

Όσο περνούν οι ώρες, οι μαρτυρίες που αφορούν στο τραγικό γεγονός που διαδραματίστηκε στην τράπεζα Marfin, στην οδό Σταδίου, γίνονται και πιο τραγικές.

Ο σύζυγος μιας από τις εργαζόμενες γυναίκες που βρισκόταν στο κτίριο, μίλησε στο ΤL!FE, δίνοντας ανατριχιαστικές λεπτομέρειες. Αρχικά η σύζυγός του νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, έχοντας την υποστήριξη οξυγόνου.

Ο ίδιος θέλησε να κρατήσει τόσο τη δική του ανωνυμία, όσο και της γυναίκας του. “Έριξαν δύο μολότοφ στο ισόγειο και μια στον ημιόροφο, όπως μου είπαν οι συναδελφοι της γυναίκας μου. Μόλις άρπαξαν οι μολότοφ άρχισαν να ραντίζουν με βενζίνη το χώρο όπου βρίσκονταν άνθρωποί”. Αυτή η συνταρακτική μαρτυρία σύμφωνα με τον άνθρωπο αυτό, μαρτυρά το μένος των κουκουλοφόρων ακόμα και προς απλούς τραπεζουπάλληλους.

“Η σύζυγος μου σώθηκε την τελευταία στιγμή. Βρισκόταν στον δεύτερο όροφο και προσπαθούσε να αναπνεύσει ανάμεσα από τους μαύρους καπνούς. Δύο συνάδελφοι της κρεμάστηκαν από τα παρτέρια διπλανών κτηρίων και από εκεί τις απεγκλώβισαν οι πυροσβέστες. Οι συνάδελφοι της αμέσως μετά το περιστατικό φυγαδεύτηκαν από τους εκπροσώπους των εργαζομένων καθώς κινδύευαν από το μένος άλλων κουκουλοφόρων που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο”. Με αυτά τα λόγια ο 38χρονος άνδρας ολοκλήρωσε την επικοινωνία μας ήθελε να πάει κοντά στην σύζυγο του που παρα λίγο να χάσει, εξαιτίας κάποιων που μάλλον δεν υπολογίζουν την ανθρώπινη ζωή.

Read More

And More