Ερωτευμένοι στη Μύκονο! Ζευγάρια απολαμβάνουν τις διακοπές τους στο νησί

Η Μύκονος είναι αγαπημένος προορισμός των celebrities για τις καλοκαιρινές τους διακοπές! Ο ήλιος και η θάλασσα του νησιού προσελκύουν και πολλά ερωτευμένα ζευγάρια. Μπορεί να είναι ένα κοσμοπολίτικο νησί αλλά οι ερωτευμένοι καταφέρουν να περάσουν όμορφες στιγμές, χωρίς αδιάκριτα βλέμματα…

Ο έρωτας όμως δεν κρύβεται εύκολα! Το TLIFE συνάντησε στα στενά του κυκλαδίτικου νησιού τον Κώστα Πηλαδάκη και την αγαπημένη του Ειρήνη Παπαδοπούλου ενώ στην παραλία εντόπισε την Ελίνα Καντζά και τον σύντροφό της j Rush.

Η Ελίνα ζει τα τελευταία χρόνια μακριά από την ένταση της Αθήνας. Το πρώην μοντέλο μετακόμισε μόνιμα στον αγαπημένο της προορισμό διακοπών και έχει φτιάξει τη ζωή της τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά. Διατηρεί κατάστημα με κοσμήματα σε κεντρικό σημείο του νησιού με το οποίο ασχολείται τις περισσότερες ώρες της ημέρας. Τις υπόλοιπες απολαμβάνει όμορφες στιγμές τον αγαπημένο της αλλά και με τις φίλες της!

/

/

Δεν είναι λίγες οι φορές που απολαμβάνουν τα μπάνια τους στην Ψαρού και δεν ντρέπονται να είναι διαχυτικοί…

/

Ο Κώστας και η Ειρήνη είναι μαζί από το φθινόπωρο όταν η τραγουδίστρια εμφανιζόταν μαζί με τον Αντώνη Ρέμο στο Politeia Live Club στη Θεσσαλονίκη. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Λάρισα είναι κολλητός με τον τραγουδιστή και τον επισκεπτόταν συχνά στο νυχτερινό κέντρο. Το τελευταίο διάστημα εμφανίζονται όλο και πιο συχνά μαζί.

/

Το ζευγάρι εδώ και λίγες μέρες απολαμβάνει τις διακοπές του στη Μύκονο κάνοντας μπάνια στην παραλία και βόλτες στα Ματογιάννια. Παρόλο που προσπαθούν να είναι διακριτικοί ο φωτογραφικός φακός τους συλλαμβάνει συνέχεια μαζί!

/

/

Read More

And More