Ευγενία Σαμαρά – Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: Full in love! Αποκλειστικό ρεπορτάζ για τη σχέση τους

Σε σχέση βρίσκονται το τελευταίο διάστημα η Ευγενία Σαμαρά και ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος.

Οι δυο ηθοποιοί φαίνεται πως είναι ζευγάρι τους τελευταίους 7 μήνες, ενώ το ρεπορτάζ έγινε αρχικά γνωστό μέσα από το περιοδικό Down Town.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, η Ευγενία Σαμαρά μετακόμισε στο κέντρο της Αθήνας για να βρίσκεται πιο κοντά στον αγαπημένο της, ενώ οι δυο τους περνούν πολύ χρόνο μαζί, είτε κάνοντας ταξίδια είτε πηγαίνοντας μαζί για προπόνηση.

Άνθρωποι που έχουν δει μαζί το ζευγάρι καταλαβαίνουν απευθείας το πόσο ερωτευμένοι είναι ο ένας με τον άλλον. Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος βλέπει την Ευγενία Σαμαρά και «λιώνει», ενώ το ίδιο νιώθει και η αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια της ΕΡΤ.

«Είναι τόσο ερωτευμένοι, που πηγαίνουν ακόμη και μαζί για προπόνηση, σε γυμναστήριο της Κυψέλης» λέει άνθρωπος που τους έχει δει από κοντά.

Η ηθοποιός και ο σκηνοθέτης, που συνεργάστηκαν πέρσι στην παράσταση «Μισάνθρωπος» του Μολιέρου δεν κρύβουν τη σχέση τους, ωστόσο προσπαθούν να κρατήσουν μια διακριτική στάση.

Η Ευγενία Σαμαρά μετά τον χωρισμό της από τον Γιάννη Ποιμενίδη, προχώρησε στην προσωπική ζωή της και είναι πιο ευτυχισμένη και ερωτευμένη από ποτέ!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164