Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Η πρώτη αντίδραση στο TLIFE μετά την είδηση ότι η Βρισηίδα Ανδριώτου της έκανε ασφαλιστικά μέτρα

Ασφαλιστικά μέτρα κατέθεσε η Βρισηίδα Ανδριώτου σε βάρος της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου, όπως έγινε γνωστό το πρωί της Δευτέρας 6 Νοεμβρίου.

Η φιλία των δυο γυναικών έχει λήξει εδώ και καιρό, ωστόσο όπως όλα δείχνουν πλέον τα πράγματα έχουν περάσει σε ένα άλλο επίπεδο. Αφορμή στάθηκε η αποκάλυψη της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου ότι η Βρισηίδα Ανδριώτου ενοχλήθηκε στην επίδειξη μόδας του διάσημου οίκου Nikos Takis επειδή δεν είχε πρωταγωνιστικό ρόλο. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού», η Βρισηίδα Ανδριώτου, ύστερα από τις δηλώσεις της πρώην κολλητής της, κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα εις βάρος της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου. Πράγμα που σημαίνει ότι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δεν πρέπει να πλησιάζει την Βρισηίδα Ανδριώτου αλλά ούτε να μιλάει για εκείνη δημόσια.

Τo ΤLIFE επικοινώνησε με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία ωστόσο δε θέλησε να δώσει μεγαλύτερη έκταση στο θέμα.

«Δεν έχω ενημερωθεί από τον δικηγόρο μου για τα ασφαλιστικά μέτρα. Ενημερώθηκα από τα Μέσα. Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει αυτό που θέλει. Δε θα ήθελα να πω κάτι παραπάνω. Δε με απασχολεί. Μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Μπορείτε να ρωτήσετε την ίδια να σας πει τι έγινε, εγώ δεν έχω να πω κάτι άλλο» ήταν τα λόγια της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου.

Read More

And More