“Για ένα πιάτο φαγητό” στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών ο Ηλίας Ψινάκης!

Την εκστρατεία “για ένα πιάτο φαγητό” που ξεκίνησε πριν λίγο καιρό, συνεχίζει ο Ηλίας Ψινάκης και γι’ αυτόν το λόγο βρέθηκε σήμερα το πρωί στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών. Ο γνωστός μάνατζερ και δημοτικός σύμβουλος συναντήθηκε με τον αρμόδιο για τα συσσίτια Αρχιμ. Μάξιμο Παπαγιάννη, Πρωτοσύγκελο της Αρχιεπισκοπής, μετά από επιθυμία του Μακαριότατου.
Η συνάντηση του με τον Πρωτοσύγκελο της Αρχιεπισκοπής, πραγματοποιήθηκε σε θερμό κλίμα και διήρκησε πάνω 1,5 ώρα. Εκεί, ο Ηλίας Ψινάκης ενημερώθηκε για το σύνολο των ανθρώπων που έχουν ανάγκη το συσσίτιο και δεσμεύτηκε να βοηθήσει στο βαθμό που μπορεί. Ο ίδιος, άλλωστε, συντονίζει ένα μεγάλο αριθμό ανθρώπων από τον καλλιτεχνικό, αθλητικό, επιστημονικό και επιχειρηματικό κόσμο που έχουν την ευαισθησία την διάθεση και την δυνατότητα να βοηθήσουν ώστε να μην λείψει σε κανέναν ένα πιάτο φαγητό που το έχει απόλυτη ανάγκη.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο Ψινάκης, σε δηλώσεις του μεταξύ άλλων ανέφερε: “Ενημερώθηκα ότι ένα πιάτο φαγητό το οποίο είναι απαραίτητο για έναν άνθρωπο που πεινάει, στοιχίζει μόνο ένα ευρώ!”
Τέλος ο Πρωτοσύγκελος από την πλευρά του, δήλωσε: “Μια ομάδα καλλιτεχνών, επιχειρηματιών και επιστημόνων τους οποίους συντονίζει ο κ. Ψινάκης, έδειξε ενδιαφέρον κάνοντας μια σοβαρή πρόταση για τα συσσίτια μας”.

Δες φωτογραφίες από τη συνάντηση:

Read More

And More