Γιάννης Βαρδής: Η απάντηση στο TLIFE μετά τη μήνυση της Φιλοθέης Μωβ – «Έχει αποδειχτεί με χαρτιά ότι λέει κουταμάρες»

Νομικά κατά του Γιάννη Βαρδή φαίνεται πως αποφάσισε να κινηθεί η Φιλοθέη Μώβ. Σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» το πρωί της Τρίτης 13/2, η Φιλοθέη Μωβ ανέφερε ότι έχει υποβάλει μήνυση εναντίον του Γιάννη Βαρδή, καθώς θεωρεί ότι την έχει συκοφαντήσει.

Το TLIFE επικοινώνησε με τον Γιάννη Βαρδή, ο οποίος δήλωσε αποκλειστικά πως δεν έχει ενημερωθεί για καμία μήνυση, ενώ σε ό,τι έχει να κάνει με τις συκοφαντίες που ανέφερε η Φιλοθέη Μωβ, δε θέλησε να κάνει κανένα σχόλιο, μιας και ακόμη δεν έχει λάβει κανένα σχετικό έγγραφο.

Σε ερώτηση για το αν σκοπεύει να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο, εφόσον λάβει το σχετικό έγγραφο, ο Γιάννης Βαρδής επεσήμανε: «Δε σκοπεύω να απαντήσω και θα σας εξηγήσω γιατί. Δεν έχει να κάνει με την κυρία, γιατί ό,τι έχει πει, έχει αποδειχθεί με χαρτιά ότι λέει κουταμάρες. Ο λόγος που δε θα απαντήσω, είναι γιατί τις τελευταίες φορές που με είδα, είδα έναν Γιάννη που δε αναγνωρίζω.

Έχω αρχίσει να μεταλλάσσομαι μέσα από όλο αυτό. Στην προσπάθειά μου να προστατεύσω τα θέλω του πατέρα μου, έχω αρχίσει να ξεφεύγω. Δεν είμαι εγώ αυτός ο άνθρωπος. Δε θέλω να πατάνε τα παιδιά μου στο διαδίκτυο το όνομά μου και να βλέπουν τέτοια πράγματα, θέλω ό,τι βλέπουν να έχει σχέση με τη μουσική.

Έχω μπλέξει με έναν άνθρωπο που δε θέλω να τον βλέπω μπροστά μου. Θέλω με κάποιο τρόπο όλο αυτό να το ελέγξω γιατί με το να ασχολούμαι μαζί της, έχω χάσει τον εαυτό μου».

Read More

And More