Γιατί δεν έκανε πρόβες για το “Just” η Ελένη Φουρέιρα;

Η Ελένη Φουρέιρα χθες δεν έκανε πρόβες για το “Just the two of us” χωρίς να σημαίνει όμως ότι θα αφήσει τους θαυμαστές της απόψε παραπονεμένους. Η όμορφη τραγουδίστρια είναι πολύ ταλαντούχα και ο κόσμος την αγαπάει ιδιαίτερα και το απέδειξε νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου στα Carrefour στo Avenue.

Το TLIFE συνάντησε την Ελένη στο κατάστημα να υπογράφει αυτόγραφα σε μικρούς και μεγάλους θαυμαστές της και να φωτογραφίζεται χαμογελαστή μαζί τους. Η εκρηκτική τραγουδίστρια βρέθηκε ανάμεσα στου ςενθουσιασμένους θαυμαστές της στα πλαίσια της προώθησης του καινούριου της album που έχει τον τίτλο “Φουρέιρα”

Η νέα αυτή δισκογραφική δουλειά περιέχει 10 νέα τραγούδια. Πέρα από τις μεγάλες επιτυχίες με τις οποίες την γνωρίσαμε, “Μια Νύχτα Μόνο” (Feat. Θηρίο), “Chica Bomb” (feat. Dan Balan) και “Το ‘χω (Πομ-Πομ)” το νέο της album συμπεριλαμβάνει και μια συνεργασία-έκπληξη με τον ηθοποιό Παναγιώτη Πετράκη.

Οι δυο νέοι, ταλαντούχοι καλλιτέχνες συναντιούνται εκτός από την σκηνή του “just the two of us” και δισκογραφικά στο τραγούδι “Σημάδια” σε στίχους και μουσική από τις Μέλισσες!

“Το τραγούδι “Σημάδια” που ερμηνεύουμε με την Ελένη Φουρέιρα είναι ένα δροσερό καινούριο κομμάτι, που θα αρέσει πολύ στον κόσμο και στο νεανικό κοινό. Το ετοιμάσαμε με πολύ κέφι και αγάπη και σε λίγο καιρό θα κάνουμε και το video clip του κομματιού”, δήλωσε στο TLIFE o Παναγιώτης.

“Η χημεία με την Ελένη Φουρέιρα είναι μεγάλη και αυτό φαίνεται και στη σκηνή του “Just the 2 of us”, κάθε φορά που ερμηνέυουμε ένα τραγούδι. Συνενοούμαστε άψογα και αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο”, υπογραμμίζει ο ηθοποιός.

Read More

And More