Γιώργος Λεμπέσης: Οι πρώτες δηλώσεις στο TLIFE για τη γέννηση του γιου του – «Είμαι συγκινημένος»

Ο Γιώργος Λεμπέσης έζησε τα ξημερώματα του Σαββάτου 20 Νοεμβρίου μια ανεπανάληπτη στιγμή! Ο δημοφιλής τραγουδιστής έγινε για πρώτη φορά πατέρας, με τη σύζυγό του Σοφία Τραντίδου να φέρνει στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Ο Γιώργος Λεμπέσης ανακοίνωσε το χαρμόσυνο γεγονός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανεβάζοντας την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου γιου του και γράφοντας «Λεμπέσης Junior is here!».

Λίγες ώρες μετά τη γέννηση του γιου του, ο Γιώργος Λεμπέσης έκανε τις πρώτες δηλώσεις του στο TLIFE, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Είμαι υπερβολικά συγκινημένος. Είναι η πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής μου! Είναι πολύ όμορφο το συναίσθημα που έγινα μπαμπάς. Θέλαμε πολύ να γίνουμε γονείς».

Ο αγαπημένος τραγουδιστής που μας έχει χαρίσει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τη χαρά που νιώθει!

Άλλωστε τόσο ο Γιώργος Λεμπέσης όσο και η σύζυγός του Σοφία Τραντίδου επιθυμούσαν να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια από την αρχή του γάμου τους. Πλέον το όνειρό τους έγινε πραγματικότητα και κρατούν στην αγκαλιά τους τον… Λεμπέση Junior!

Read More

And More