Γιώργος Μπανταδάκης: Μιλά στο TLIFE για τον θάνατο του φίλου του, Βασίλη Μπουζιώτη – “Είναι μια ισχυρή απώλεια”

Ο Βασίλης Μπουζιώτης έφυγε από τη ζωή, μετά από προβλήματα που αντιμετώπιζε με την υγεία του, τα οποία μάλιστα τους τελευταίους μήνες, τον είχαν οδηγήσει στο νοσοκομείο.

Ο γνωστός δημοσιογράφος με την μακροχρόνια πορεία στα μεγαλύτερα ΜΜΕ της χώρας, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στον καλλιτεχνικό χώρο, αφού η αγάπη του για το θέατρο ήταν γνωστή. Το TLIFE επικοινώνησε αποκλειστικά με τον ηθοποιό Γιώργο Μπανταδάκη, ο οποίος και υπήρξε στενός φίλος του Βασίλη Μπουζιώτη

“Ο Βασίλης ήταν ένας άνθρωπος πολύ αγαπητός στον χώρο των ΜΜΕ και του θεάματος. Για όλους τους ανθρώπους του χώρου, η απώλεια του Βασίλη είναι μεγάλη. Ήταν ένας άνθρωπος της τέχνης και του θεάτρου. Αγαπούσε πολύ τους ηθοποιούς και τους ανθρώπους του θεάτρου. Μαγευότανε από τον κόσμο αυτόν”, είπε αρχικά.

Ο ηθοποιός συμπλήρωσε μιλώντας στο TLIFE: “Ήταν πολύ αγαπητός και σε προσωπικό επίπεδο, έδινε αγάπη στους φίλους του. Είναι μια ισχυρή απώλεια. Είναι πολλά αυτά που θα θυμάμαι από τον Βασίλη και είναι αμέτρητα. Ήμασταν φίλοι, έχουμε ζήσει πολλά μαζί, σε εξόδους και στα θέατρα. Έχουμε κάνει μαζί εκδρομές βόλτες. Είναι τεράστια η απώλεια του Βασίλη”.

Ο Γιώργος Μπανταδάκης αποχαιρέτησε τον γνωστό δημοσιογράφο και με μια ανάρτηση στο instagram…

Read More

And More