H Α. Ωνάση: Βρίσκεται στην Ελλάδα! Μάθε στο TLIFE πού πήγε χθες το μεσημέρι

Ένα ολιγοήμερο ταξίδι στην Ελλάδα φαίνεται πως αποφάσισε να κάνει αυτές τις μέρες η Αθηνά Ωνάση. Η χρυσή κληρονόμος βρίσκεται στη χώρα μας μετά το ατύχημα που είχε και αναμένεται να μείνει για λίγες μέρες.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE, η Αθηνά βρέθηκε με την παρέα της χθες το μεσημέρι στη Βουλιαγμένη. Με casual εμφάνιση και προσπαθώντας να κρατήσει χαμηλό προφίλ, κατευθύνθηκε σε γνωστό all day cafe – restaurant της περιοχής, όπου κάθισε για καφέ και ποτό. Η γνωστή κληρονόμος έφθασε στο γνωστό στέκι της περιοχής “Εν πλω” το μεσημέρι χωρίς τον Αλβάρο και έχοντας μαζί της την διερμηνέα της.
“Έφθασαν στο μαγαζί χθες το μεσημέρι, ήταν μια παρέα οχτώ ατόμων, ανάμεσά στους οποίους ήταν και η διερμηνέας της Αθηνάς που πλήρωσε και το λογαριασμό. Δεν έμειναν για φαγητό. Κάποιοι από την παρέα πήραν καφέ, ενώ η Αθηνά επέλεξε να πιει μπύρα”, αναφέρει άνθρωπος που την είδε στη Βουλιαγμένη.
Η ίδια πηγή, μάλιστα, αποκάλυψε: “Ήταν πολύ διακριτικοί και χαμηλό τόνων και όταν έφυγαν ήρθε ένα μικρό πολυμορφικό Mercedes που πήρε την Αθηνά και κάποιους από την παρέα, ενώ οι υπόλοιποι κατευθύνθηκαν προς την πλατεία της Βουλιαγμένης, όπου είχαν αφήσει το άλλο αυτοκίνητο”.


(Φωτογραφία από την εμφάνισή της μετά το ατύχημα)

Αξίζει να αναφέρουμε, μάλιστα πως πριν μερικές μέρες κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που ήθελαν την Αθηνά Ωνάση να έρχεται στην Ελλάδα για να επισκεφτεί την Νάξο, όπου έκανε ένα τάμα, όταν είχε το ατύχημα και την πτώση με το άλογο, πριν λίγο καιρό.
Λέτε να ήρθε τελικά γι’ αυτό;

Read More

And More