H K. Ρένεση μιλά στο TLIFE για τη λιποθυμία της!

Η Κλέλια Ρένεση λαχτάρησε τους συναδέλφους της στο θέατρο Κάππα την περασμένη Κυριακή. Η γοητευτική ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση “Αθώος ή ένοχος”, λιποθύμησε κατά τη διάρκεια του έργου.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε γι’αυτή την περιπέτειά της στο TLIFE: “Είμαι μια χαρά τώρα, δεν έχω πρόβλημα. Είμαι καλά, δεν έγινε κάτι. Θέμα κούρασης ήταν… Μου έπεσε για μια στιγμή η πίεση κι αυτό ήταν. Μια χαρά είμαι τώρα… Οι παραστάσεις συνεχίζονται κανονικά!”

Ολα όσα έγιναν

Όπως διαβάσαμε στην Espresso, η γνωστή ηθοποιός λιποθύμησε στα παρασκήνια, λίγο πριν βγει στη σκηνή. Οι ηθοποιοί που βρίσκονταν δίπλα της έσπευσαν να την βοηθήσουν, ενώ όσοι βρίσκονταν στη σκηνή άκουσαν το θόρυβο από την πτώση της. Αμέσως της έδωσαν τις πρώτες βοήθειες και μόλις συνήλθε αποφάσισε να βγει στη σκηνή.

Ωστόσο, οι δυνάμεις της την πρόδωσαν για δεύτερη φορά και έχασε εκ νέου τις αισθήσεις της. Ο σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής του έργου Κώστας Σπυρόπουλος δεν το διαπραγματεύτηκε καν και διέκοψε την παράσταση, ανακοινώνοντας ο ίδιος το τι συμβαίνει στον κόσμο.

Read More

And More