Η Άννα Αργυρού στο TLIFE: Τα σχέδια της μετά το Voice, η σχέση με τον coach της Σάκη Ρουβά και η στήριξη της μητέρας της

Η Άννα Αργυρού αναδείχθηκε η μεγάλη νικήτρια του The Voice of Greece! Η μόλις 17χρονη μαθήτρια Λυκείου μάγεψε όλους τους coaches από την πρώτη της κιόλας εμφάνιση στα blind auditions και με αργά και σταθερά βήματα κατάφερε να βρεθεί στο βάθρο του νικητή της τελευταίας σεζόν με την βοήθεια του coach της Σάκη Ρουβά.

Η Άννα Αργυρού ξεκίνησε να ασχολείται με το τραγούδι τα τελευταία 5 χρόνια, κάνοντας παράλληλα μαθήματα φωνητικής. Η 17χρονη τραγουδίστρια αποτελεί ένα παιδί θαύμα και η φωνή της – παρά το νεαρό της ηλικίας της – μαγεύει όποιον την ακούει! Η Άννα Αργυρού παίζει πιάνο και κιθάρα και γράφει ακόμη και τα δικά της τραγούδια!

Η μουσική ήταν από πάντα το μεγάλο πάθος της και σήμερα μιλάει αποκλειστικά στο TLIFE για τα όνειρά της στον χώρο αυτό! 

Έξι μήνες μετά τη νίκη σου στο The Voice πού σε βρίσκουμε καλλιτεχνικά; Μίλησέ μου για το νέο σου τραγούδι.

Τώρα κυκλοφόρησα το κομμάτι «Λογική» από τη Minos EMI / Universal σε τρεις version, μία στα ελληνικά, μία στα αγγλικά και ένα remix με τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο. Κυκλοφορεί παράλληλα στις ψηφιακές πλατφόρμες και το τραγούδι «Look at the Sky» που είπαμε με τον Κωνσταντίνο Αργυρό στα Mad VMA και γράφω και δικά μου κομμάτια που ελπίζω σύντομα να μπορούμε να τα κυκλοφορήσουμε.

 

Είσαι μόλις 17 χρονών και πας σχολείο! Θέλεις να ασχοληθείς αποκλειστικά με την μουσική ή έχεις σκεφτεί και μια δεύτερη επιλογή όσον αφορά στις σπουδές;

Θέλω σίγουρα να τελειώσω τις σπουδές μου μετά το σχολείο. Σκοπεύω να πάω στο εξωτερικό και να συνδυάσω την μουσική με το Engineering.

Κρατάς επαφές με κάποιον από τους coaches; Περιέγραψέ μου τις πρώτες ημέρες μετά τη νίκη σου στο The Voice.

Έχω κρατήσει επαφή και με τον Κωνσταντίνο Αργυρό λόγω των MAD και με τον Σάκη Ρουβά που με παίρνει πού και πού τηλέφωνο να με ρωτήσει τι κάνω, να μου δώσει συμβουλές.

Δεν πρόλαβα να το νιώσω γιατί την αμέσως επόμενη ημέρα είχα μία συνέντευξη και μετά απευθείας σχολείο, οπότε γίνονταν πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Μου πήρε κάνα μήνα να συνειδητοποιήσω τι είχε μόλις γίνει.

Τι σχόλια άκουσες στο σχολείο όταν κατάφερες να αναδειχθείς νικήτρια;

Όλοι οι δάσκαλοι ήταν πάρα πολύ καλοί, μου ζητούσαν αυτόγραφα για τα παιδιά τους. Αλλά με τους συμμαθητές μου ήταν πιο νορμάλ γιατί όλα τα παιδιά τα ξέρω από 5μιση χρονών και μου είπαν «Συγχαρητήρια» και συνέχισε η μέρα κανονικά.

Ποιοι σε στήριξαν περισσότερο στο ταξίδι του The Voice;

Σίγουρα οι γονείς μου! Η μητέρα μου ήταν στο πλευρό μου σε κάθε πρόβα, με πήγαινε μέχρι το Γαλάτσι από την Γλυφάδα και με υποστήριζε στα πάντα πάρα πολύ.

Ποια είναι τα όνειρά σου μετά το τέλος του σχολείου;

Θέλω σίγουρα να τελειώσω τις σπουδές μου, αλλά το μεγαλύτερό μου όνειρο είναι να πετύχω μια καριέρα στην μουσική!

Πώς ένιωσες που τραγούδησες για πρώτη φορά μπροστά σε τόσο κόσμο στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού; Τι συμβουλή σου έχει δώσει ο Κωνσταντίνος τώρα που κάνεις τα πρώτα σου βήματα;

Στην αρχή ήμουν πάρα πολύ αγχωμένη! Βγήκα έξω και είδα όλον αυτόν τον κόσμο. Για κάποιον λόγο με το που βγήκα στη σκηνή ηρέμησα. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ακριβώς πριν το act μου είπε ότι θα είμαι για δύο λεπτά στη σκηνή, αυτό το πράγμα δεν θα σου ξανατύχει με τόσο κόσμο μέχρι του χρόνου που θα είσαι ξανά στα MAD. Απλά ζήστο, να το χαρείς, μην αφήσεις το άγχος να σε εμποδίσει γιατί αυτό είναι το μεγαλύτερό σου εμπόδιο.

Υπάρχουν Έλληνες καλλιτέχνες που θα ήθελες πολύ να συνεργαστείς;

Σίγουρα με τον Σάκη Ρουβά που το συζητάμε πάρα πολύ καιρό και δεν έχουμε κάνει κάτι. Ακόμα! Ποτέ δεν ξέρεις!

Read More

And More