Η Εύη Φραγκάκη στο TLIFE για τον γιο της, τον πρώην σύζυγό της και το ενδεχόμενο ενός 2ου γάμου!

Τσακώσαμε την όμορφη παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 στο shopping με τη φίλη της και στυλίστρια, Σοφία Δριστέλα και φυσικά δεν την αφήσαμε να ψωνίσει με την ησυχία της! Η Εύη Φραγκάκη που σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE είναι αρκετά καλά στην προσωπική της ζωή – δίχως να ισχύει η σχέση που της χρέωσαν με τον Κωνσταντίνο Σκορδάλη- μας μίλησε για τον γιο της Σταύρο, τον πρώην σύζυγό της Δημήτρη Κοτταρίδη, το ενδεχόμενου ενός δεύτερου γάμου και τις στυλιστικές της επιλογές!

/

Πώς είναι ένα τυπικό σας 24ωρο;
H ημέρα μου ξεκινά παντα με το να δεχομαι την πιο σφιχτή αγκαλιά από τον γιο μου, οταν μπαίνω στο δωμάτιό του να τον ξυπνήσω, μιας του αρέσει ιδιαιτέρως το πρωινό χουζούρι! Αφου τον ετοιμάσω για τον παιδικο σταθμό, φευγουμε και οι δυο για τις… δουλειές μας – εκείνος για το σχολείο, εγώ για τον ΑΝΤΕΝΝΑ. Στη 1 το μεσημέρι παρουσιάζω το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του καναλιού, στη συνέχεια ετοιμάζω και το απογευματινό δελτίο, το οποίο εκφωνώ λίγο πριν από τις 6 το απόγευμα και μετά τις 7 επιστρέφω στο σπίτι, για να παραλάβω τον Σταύρο μου και να σπεύσουμε στο κολυμβητήριό του, τρια απογεύματα κάθε εβδομάδα! Τον απολαμβάνω να “αγωνίζεται” μέσα στο νερό! Αφού τον κοιμίσω γυρω στις 9 το βράδυ, αναλαμβάνω το δημιούργημά μου, που είναι το δεύτερο παιδί μου, ένα site για τη μαμά και τον μπαμπά, από την ημέρα της σύλληψης του παιδιού τους έως την ημέρα, που θα πάει στην Α’ δημοτικού!

Στον ελεύθερο χρόνο σας, ποια είναι η αγαπημένη σας ασχολία;

Λόγω των ατελείωτων υποχρεώσεων, είναι ελάχιστος ο ελεύθερος χρόνος μου. Για τον λύγο αυτό, προσπαθώ να τον επιμερίσω στην ενασχόληση με τον γιο μου, που, όσο και αν τον έχω κοντά μου, θέλω κι άλλο, αλλά και σε πράγματα, που με ευχαριστούν ως άνθρωπο και ως γυναίκα, όπως το να βγω έξω με φέλους και φίλες μου, να “χαζέψω” βιτρίνες, να διαβάσω νέους τίτλους βιβλιων, που με καθηλώνουν…

Αγαπημένη στιγμή της ημέρας με τον γιο σας;
Το νέο μας hobby έχει fun! Ήθελε οπωσδήποτε να αποκτήσει έναν σάκο του box και γάντια (εννοείται για μικρά παιδιά!), οπότε -μιας και στο παρελθόν έχω ασχοληθεί για λίγο με το kick boxing- προσπαθω να του δείξω ορισμένες κινήσεις και έτσι να μάθει οτι τις γροθιές μας τις χρησιμοποιούμε μόνο στο άθλημα και πειθαρχημένα.

/

Διατηρείτε καλές σχέσεις με τον πρώην σύζυγό σας;
Άριστες. Είχα ακούσει προσφάτως μια ατάκα σε ταινία “είναι σημαντικό να έχεις ένα καλό γάμο. Είναι, όμως, πολύ σημαντικό να έχεις ένα καλύτερο διαζύγιο, αν τελικά οδηγηθούν εκεί οι εξελίξεις!” Ε, αυτό ακριβώς, έτυχε σε εμάς: να έχουμε, τελικά, καλύτερο διαζύγιο από ο,τι γάμο…

Θα λέγατε “ναι” σε δεύτερο γάμο;
Δεν με τρόμαξε το διαζύγιο, ώστε να απαρνούμαι απολύτως την έννοια του γάμου. Απλώς, αν βρεθώ προ των πυλών για νέο γάμο, θα το… διυλίσω μέχρις εσχάτων!

Υπάρχει ανεκπλήρωτο επαγγελματικό όνειρο; Αλίμονο, αν δεν υπήρχαν νέα όνειρα! Θα “βάλτωνα” και δε θα είχε κανένα ενδιαφέρον η επαγγελματική μου ζωη. Εννοείται οτι και πάλι αφορά τα media και οι ιδεες είναι πολλες! Αρκεί να βρεθούμε ξανα ως χώρα σε πρόσφορο οικονομικά έδαφος…

Ποια είναι η αγαπημένη σας επαγγελματική στιγμή της καριέρας σας; Δεν εχω παράπονο απο την έως τωρα πορεία μου και τις συνεργασίες μου. Εκτός απο συγκεκριμένες περιόδους – όποτε η συμπαρουσίαση δεν ήταν και η πλέον επιτυχημένη για να βγει στον αέρα- κάθε χρόνο στα δελτία ειδήσεων, αλλά και σε ενημερωτικές εκπομπές και στον Alpha, και στη ΝΕΤ και, βεβαίως, στον ΑΝΤ1, πέρασα πολύ ξεχωριστά και έμαθα πολλά.

Αγαπημένο τηλεοπτικό πρόγραμμα;
Οι ειδήσεις σε εγχώρια και ξένα δίκτυα! Πολύ δύσκολα ενας δημοσιογράφος των δελτίων ειδήσεων θα ξεφύγει απο τη μοίρα του…

Σας έχει περιορίσει ποτέ το στυλ σας το γεγονός ότι είστε παρουσιάστρια κεντρικού δελτίου ειδήσεων; “Ποτέ! Εχω πάντα επίγνωση του styling, που αφορά ενα δελτίο ειδήσεων και δε θα εκανα ποτέ κατι, που θα εξέθετε εμένα την ίδια, την ενδυματολόγο μου και, κυρίως, τους ανθρώπους, που μου έχουν εμπιστευθεί την παρουσίαση του τόσο νευραλγικού τομέα, όπως είναι το δελτίο ειδήσεων για εναν τηλεοπτικό σταθμό.

Ωστόσο, μέσα σε αυτό το κλίμα, μου αρέσει η ιδεα να μην ακολουθώ πάντα την πεπατημένη και έτσι προσπαθώ να εναρμονίσω τυχόν νεα trends με σοβαρο σακακι και πουκάμισο, χωρίς να “κλωτσαει” στον τηλεθεατή τον τελικό αποτελεσμα, αλλά απλώς να δείχνει οτι ακόμα και οι παρουσιαστές δελτίου ειδήσεων δεν είναι αποστειρωμένοι.”

/

Σας αρέσουν οι beauty και fashion αλλαγες; Στην προσωπική μου ζωή και στην καθημερινότητά μου, εκτός “αέρα”, ανέκαθεν ενημερωνόμουν και ακολουθούσα πολλά απο τα νέα trends. Η αλήθεια είναι οτι πλέον, λόγω απίστευτου φόρτου υποχρεώσεων, δεν έχω την πολυτέλεια να γνωρίζω ανα πάσα στιγμή όλες τις νέες τασεις της μοδας. Ευτυχώς, όμως, έχω καλές φίλες, που τυγχάνει να είναι και πάντα in-fashion στυλίστριες, όπως είναι η Αγγελική Γιαννέλου, που είναι και ο ιθύνων νους για τις ενημερωτικές μου εμφανίσεις στον ANT1, αλλά και η πολυπράγμων Σοφία Δριστέλα, της οποίας απολαμβάνω πάντα τις ξεχωριστές ιδέες για styling και βεβαίως, τις προτάσεις της για τα ιδανικά κοσμήματα απο τα “βραχιολάκια by Dristela”, που συχνά καταφέρνω να προσαρμόσω ακόμα και στο ειδησεογραφικό στυλ!

/

Read More

And More