Η Κλέλια Πανταζή στο TLIFE λίγο πριν γίνει μητέρα για δεύτερη φορά: «Είμαι έτοιμη! Έχω τρελαθεί με τον ανιψιό μου»

Λίγο πριν γίνει μητέρα για δεύτερη φορά, η Κλέλια Πανταζή μιλάει αποκλειστικά στο TLIFE για το baby boom που έρχεται αλλά και για τη γέννηση του ανιψιού της, καθώς πριν λίγες μέρες η αδερφή της Άννη Πανταζή έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Η Πρωταθλήτρια Ενόργανης Γυμναστικής, η οποία έχει ήδη ένα αγοράκι σχεδόν 2 ετών με τον σύζυγό της Λευτέρη Τσάκαλο, διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της και σε ενάμιση μήνα θα φέρει στον κόσμο τον δεύτερο γιο της.

Διάβασε όσα αποκάλυψε η Κλέλια Πανταζή στο TLIFE

Βρίσκεσαι σε μια πολύ γλυκιά αναμονή. Πώς νιώθεις λίγο πριν γίνεις μαμά για δεύτερη φορά;

Είμαι έτοιμη! Περιμένω να τον γνωρίσω πια. Ανυπομονώ!

Ο γιος σου έχει καταλάβει ότι θα αποκτήσει ένα αδερφάκι;

Χαϊδεύει συνέχεια την κοιλιά μου, αλλά νομίζω τώρα που είδε τον μικρό της αδερφής μου κατάλαβε τι έγινε περισσότερο. Νομίζω τώρα αρχίζει να αντιλαμβάνεται ότι η μαμά θα γεννήσει ένα μωρό σαν τον ξάδερφό του.

Θα θέλατε και ένα τρίτο παιδί με τον σύζυγό σου; Θα βάλετε μπρος μετά για ένα κοριτσάκι;

Χαχα θα δούμε πως θα είμαστε με δύο παιδιά! Βλέπουμε, δεν μπορώ να κάνω σχέδια. Και να βάλω εγώ μπρος για κοριτσάκι, δεν ξέρω αν θα έρθει. Δεν υπάρχει φόρμουλα από όσο ξέρω! Και οι δύο θα θέλαμε ένα κορίτσι, αλλά είμαστε ευχαριστημένοι όπως είναι ήδη τα πράγματα.

Η Άννη Πανταζή έγινε ξανά μαμά. Πώς είναι οι πρώτες μέρες με τον γιο της;

Η Άννη είναι πολύ καλά! Πολύ καλύτερα από την πρώτη εγκυμοσύνη της. Είναι πλέον σίγουρη, ξέρει πως να τα κάνει όλα. Οπότε είναι πολύ πιο ήρεμη. Νομίζω το περνάει πιο ξεκούραστα αυτή τη φορά.

Έχω τρελαθεί με τον ανιψιό μου. Είχα ξεχάσει πόσο μικρά είναι τα μωρά, είναι τόσο ελαφριά. Είναι πολύ όμορφο! Περιμένεις πότε να ανοίξουν τα ματάκια τους να δεις ότι κάτι κάνουν. Είναι σε αυτή τη φάση, κοιμάται συνέχεια ο μικρός. Οπότε η Άννη είναι πιο ήρεμη.

Η Κλέλια Πανταζή αγκαλιά με τον νεογέννητο ανιψιό της

Στο πρώτο παιδί ήμασταν συνέχεια από πάνω του. Σε ενάμισι μήνα θα το ζήσω ξανά!

Read More

And More