Η Κλέλια Πανταζή στο TLIFE: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη γέννηση του δεύτερου γιου της

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Κλέλια Πανταζή, καθώς εδώ και λίγες ημέρες κρατάει στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδί της, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Λευτέρη Τσάκαλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, η Πρωταθλήτρια Ρυθμικής Γυμναστικής γέννησε με προγραμματισμένη καισαρική ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 4.420 γραμμαρίων, την Δευτέρα 3 Ιανουαρίου στις 10:00 το πρωί.

Η Κλέλια Πανταζή, η οποία είναι ήδη μητέρα ενός αγοριού, το οποίο ανυπομονεί να γνωρίσει επιτέλους το αδερφάκι του, έκανε τις πρώτες δηλώσεις της στο TLIFE, λίγες ημέρες μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της.

«Βγήκε μεγάλο το μωρό μας και για προληπτικούς λόγους μπήκε στην Μονάδα για να το εξετάσουν για ζάχαρο και λοιπά. Οπότε στην αγκαλιά μου το πήρα την επόμενη μέρα στις 4/1. Κρατάνε προληπτικά τα μωρά άνω των 4.200 ένα 24ωρο για να τα βλέπουν. Είναι υγιέστατος, είναι πάρα πολύ καλός. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι. Είχα κοντά μου την γυναικολόγο μου, την κ. Παπακωνσταντίνου και τη μαία μας την κ. Βουνάση.

Ο άντρας μου, ο Λευτέρης ήταν δίπλα μου μέχρι και τη στιγμή που μπήκα στο χειρουργείο. Ήμασταν πολύ αγχωμένοι με όλη αυτή την κατάσταση. Περάσαμε μοναχικές γιορτές, γιατί είχαμε το άγχος να μη κολλήσουμε Covid-19. Το Σάββατο που βγήκαν και τα μοριακά τεστ που κάναμε, μας έφυγε ένα μεγάλο βάρος» εξομολογήθηκε η Κλέλια Πανταζή στο TLIFE.

Το TLIFE σας εύχεται ολόψυχα να σας ζήσει!

Read More

And More