Η κορυφαία και κούκλα παρουσιάστρια της Τουρκίας θα τρέξει στο Μαραθώνιο της Αθήνας!

Τα βλέμματα της παγκόσμιας αθλητικής, και όχι μόνο κοινότητας, θα είναι στραμμένα και πάλι στην Αθήνα που διοργανώνει τον 32ο Αυθεντικό Μαραθώνιο. Κάθε χρόνο καλούνται να κάνουν την κλασική διαδρομή των 42.195μ. από το Μαραθώνα ως το Παναθηναϊκό Στάδιο χιλιάδες δρομείς και ανάμεσά τους και αγαπημένα πρόσωπα από την εγχώρια αλλά και διεθνή showbiz.

Φέτος, ανάμεσα στους δρομείς θα είναι και η κορυφαία παρουσιάστρια της Τουρκίας Ece Vahapoglu. Η πανέμορφη Ece δήλωσε την επιθυμία της να συμμετέχει στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας μέσα από τον λογαριασμό της στο facebook.

Για την ίδια, η συμμετοχή στο θεσμό είναι όνειρο ζωής και φυσικά πρόθεσή της είναι να προβάλει το γεγονός αυτό με κάθε τρόπο σε διεθνές επίπεδο μέσω των ΜΜΕ και των Social Media. To TLIFE έψαξε και έμαθε τα πάντα για την αγαπημένη παρουσιάστρια της γειτονικής χώρας.

Γεννημένη στην Κωνσταντινούπολη, η 36χρονη Ece πήρε πτυχίο στον επιχειρηματικό τομέα στο American University της Ρώμης, ενώ έκανε μεταπτυχιακό στη Γαλλία με αντικείμενο τις διεθνείς σχέσεις. Μιλάει αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά και έχει πάρει πολλές τιμητικές διακρίσεις στον τομέα της.

Ξεκίνησε την καριέρα της στην τηλεόραση από το NTV και CNBC-e της Κωνσταντινούπολης πριν ανοίξει τα φτερά της σε μεγάλα show στα SkyTurk TV, ATV και CINE5.

Το ταλέντο της έχει βρει διεθνή αναγνώριση και γι’ αυτό έχει αναλάβει την παρουσίαση σε πολλά παγκόσμια event στα οποία συμπεριλαμβάνονται διοργανώσεις της UEFA, Formula 1, Mediterranean Games, Star Global Luxury Awards, Asian Racing Conference, European Quality Summit, European Business Awards. Σε αυτά περιλαμβάνονται και επίσημες εκδηλώσεις της Τουρκίας.

Η Ece έχει γράψει επίσης και συγγραφέας. Στο βιογραφικό της έχει 6 best sellers οι τίτλοι των οποίων είναι: How To Learn Foreign Languages, Become Rich Today, Ece’s VIP Guests, Ideal Body in 60 Days, Ideal Kitchen in 60 Recipes, Novel: The Other)

Ταλαντούχα, όμορφη, απόλυτη επαγγελματίας και με αγάπη για την χώρα μας αφού ανυπομονεί να τρέξει στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Κι εμείς ανυπομονούμε να την δούμε από κοντά!

Read More

And More