Η Λία Τσουζντάν στο TLIFE για τον πόλεμο στην Ουκρανία: «Είναι σαν εφιάλτης, η οικογένεια μου βρίσκεται σε ένα υπόγειο χωρίς ρεύμα και νερό»

Ο πλανήτης παρακολουθεί συγκλονισμένος τις εξελίξεις στην Ουκρανία μετά την εισβολή της Ρωσίας στη χώρα. Η Λία Τσουζντάν κατάγεται από την Ουκρανία και πριν τέσσερα χρόνια ήρθε να μείνει στην Ελλάδα για να σπουδάσει.

Η πρώην παίκτρια του GNTM μιλάει αποκλειστικά στο TLIFE για τις εξελίξεις στη γενέτειρά της, ενώ αποκαλύπτει ότι ολόκληρη η οικογένειά της βρίσκεται σε καταφύγιο χωρίς ρεύμα και νερό.

Μάλιστα, η Λία Τσουζντάν αποκάλυψε ότι πρόκειται να κοπεί ακόμη και το σήμα, με συνέπεια να μην μπορέσει να έχει καμία επικοινωνία με τους συγγενείς της. 

«Δεν το πίστευα όταν το άκουσα, ήταν σαν όνειρο. Σαν εφιάλτης βασικά… Ένιωσα ενοχές, ντροπή και τύψεις που έχω ξυπνήσει στην ειρήνη και οι δικοί μου όχι. Όλοι μου οι συγγενείς και οι φίλοι μου μένουν στο Χάρκοβο.

Αφού ζουν είναι ασφαλείς αλλά είναι στο υπόγειο, στην πολυκατοικία κάτω με άλλους γείτονες. Έχουν κρυφτεί κάτω αλλά δεν είναι κάτι τρομερό. Δεν έχει κανονικό πάτωμα, δεν έχει ρεύμα. Είναι χώμα ουσιαστικά. Δεν είναι προσαρμοσμένο για τέτοιες συνθήκες. Τουλάχιστον έχουν να φάνε, κοιμούνται στις καρέκλες με τη σειρά» ανέφερε αρχικά η Λία Τσουζντάν.

Η Λία Τσουζντάν στο Κίεβο

 

«Τους έχω μιλήσει τρεις φορές μέσα σε αυτές τις ημέρες. Γενικά τώρα βγήκε ανακοίνωση ότι θα «σβήσουν» το σήμα. Δεν ξέρουμε για πόσο. Έχουν κλείσει ήδη το νερό και το ρεύμα. Δεν θα ξέρω τίποτα. Το τραγικό είναι ότι όντως αν γίνει αυτό δεν θα μπορέσω να επικοινωνήσω με κανέναν» αποκάλυψε η πρώην παίκτρια του GNTM.

Read More

And More