Η Ν. Μπουλέ επιστρέφει στο “Dancing”! Όλα όσα αποκάλυψε στο TLIFE

Στο “Dancing with the stars” μέσα από μια συμμετοχή έκπληξη επιστρέφει η Νάντια Μπουλέ και ετοιμάζεται να ανατρέψει τα δεδομένα στο γνωστό show χορού. Η γνωστή παρουσιάστρια θα χορέψει αυτήν την Κυριακή με τον Νίκο Αναδιώτη και την ντάμα του Αναστασία. Οι πρόβες είναι πολλές και εντατικές για τη μεγάλη βραδιά, αλλά η Νάντια βρήκε λίγο χρόνο και κάνοντας ένα διάλειμμα μίλησε στο TLIFE για το δυναμικό come back της.
Μπορεί σε ένα από τα προηγούμενα live να την είδαμε στη σκηνή του “Dancing” να δίνει μια ξεχωριστή παράσταση, μαζί με την ομάδα του Fame, όπου πρωταγωνιστεί αυτήν τη φορά όμως θα βρεθεί στο πλευρό του Νίκου Αναδιώτη και θα “καρδιοχτυπήσει” μαζί του για τη βαθμολογία της κριτικής επιτροπής.

/

Πες μας ποια είναι τα πρώτα συναισθήματα από τη επιστροφή στο “Dancing with the stars”…
“Τα συναισθήματά μου για αυτήν την επιστροφή είναι κυρίως χαράς. Είχα πάει βέβαια στο “Dancing” με το Fame, αλλά τώρα το να χορεύω σε συγκεκριμένη χορογραφία και μάλιστα στο διαγωνιστικό κομμάτι μου φέρνει στο μυαλό τις προπέρσινες αναμνήσεις και το σφίξιμο που νιώθεις λίγο πριν βγεις στη σκηνή. Χαίρομαι, όμως, γιατί είναι πολύ ωραία η αφορμή.
Όσοι θα συμμετέχουμε σε αυτό το live κάνουμε ουσιαστικά μια βοηθητική προσπάθεια στους καινούριους διαγωνιζόμενους. Εγώ θα χορέψω με τον Νίκο Αναδιώτη και επειδή είναι ένας από τους παίχτες που έχει φλερτάρει δυο φορές με την αποχώρηση, θέλω να τον βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ για να μείνει στο διαγωνισμό.”
Υπάρχει άγχος αυτήν τη φορά για την κριτική επιτροπή;
“Όχι, καθόλου άγχος. Σε καμία περίπτωση. Θέλω να το διασκεδάσω.”

/

Πώς είναι η χημεία με τον Νίκο Αναδιώτη και την Αναστασία;
“Η χημεία μας είναι πολύ καλή. Τον Νίκο τον είχα γνωρίσει και πριν το “Dancing” και τον συμπαθώ, oπότε χάρηκα πολύ που κληρώθηκα να χορέψω μαζί του. Θεωρώ πως από όλους τους φετινούς διαγωνιζόμενους έχει κάνει τη μεγαλύτερη πρόοδο στο χορό. Ήταν κάτι τελείως καινούριο για εκείνον και το γεγονός ότι έχει φτάσει στην τελική τετράδα, νομίζω πως είναι πολύ σημαντικό”.

Σου λείπει το “Dancing”; Αναπολείς ξανά τις στιγμές στο παιχνίδι;
“Η αλήθεια είναι πως έχω πολύ καλές αναμνήσεις και ωραία συναισθήματα από όλη τη συμμετοχή μου. Και τώρα που κάνουμε πρόβες θυμάμαι τη συμμετοχή στο παιχνίδι, αλλά η μιας εβδομάδας πρόβα που κάνω για ένα live δεν έχει σχέση με τις σκληρές πρόβες που γίνονται από τα ζευγάρια που διαγωνίζονται Τα παιδιά είναι στην 12η εβδομάδα και έχουν κουραστεί πολύ”.

/

Έχεις ξεχωρίσει κάποιο από τα φετινά ζευγάρια;
“Μου έκανε πολύ εντύπωση η παρουσία του Βρεττού στους άντρες και σαφώς η εμφάνιση την Ντορέττας είναι από τις πιο αξιόλογες στο παιχνίδι. Από εκεί και πέρα, ο Νίκος έχει κάνει τρομερά άλματα σε σχέση με το πως ξεκίνησε. Εξάλλου, στο “Dancing” το νόημα δεν είναι να είσαι επαγγελματίας χορευτής και παίζει ρόλο το πόσο συμπαθή είναι τα πρόσωπα που συμμετέχουν στο παιχνίδι και πόσο μεγάλη είναι η προσπάθειά τους”.
Τελικά τι ρόλο παίζει ο χορός στη ζωή σου;
“Ο χορός είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου. Από μικρή έκανα διάφορα πράγματα στο χορό. Δεν είχα κάνει λάτιν, αλλά έμαθα φλαμένκο και μου αρέσει πολύ η κίνηση. Και ευτυχώς στο Fame έχουμε αρκετό χορό, οπότε οι πρόβες ήταν νωπές στο μυαλό μου και μου αρέσουν”.

/


Τέλος, θέλω να μας πεις ποια είναι τα επόμενα σχέδιά σου…
“Τώρα έχουμε ξεκινήσει με τον Άρη Καβατζίκη στο ραδιοφωνικό σταθμό “Easy”, στην πρωινή ζώνη και έχω και τις παραστάσεις στο Fame. Στις 24 Φεβρουαρίου θα ανεβούμε στη Θεσσαλονίκη για μια διπλή παράσταση στο “Pallet de Sport” με την ομάδα του Fame και αναμένουμε και το πότε θα βγει το “Μεγαλύτερο παιχνίδι του Κόσμου” στον Ant1”.

Read More

And More