Η Νικολέτα Τσομπανίδου στο TLIFE: To Bachelor, το επαγγελματικό ξεκίνημα και ο νέος σύντροφος στο πλευρό της

Η Νικολέτα Τσομπανίδου την περσινή σεζόν μας συστήθηκε μέσα από τη συμμετοχή της στο The Bachelor του Alpha. 

Το φινάλε του ριάλιτι την βρήκε αγκαλιά με τον Παναγιώτη Βασιλάκο, με μια σχέση η οποία ολοκλήρωσε σύντομα την πορεία της. Το φετινό καλοκαίρι έφερε μεγάλες και ευχάριστες αλλαγές στη ζωή της Νικολέτας η οποία δηλώνει και πάλι ερωτευμένη στο πλευρό νέου συντρόφου, όπως και μας αποκάλυψε μέσω instagram.

Περισσότερα αποκάλυψε η ίδια μιλώντας στο TLIFE για τις μεγάλες αλλαγές της ζωής της αλλά και τα σχέδιά της για το άμεσο μέλλον.

– Νικολέτα, ένα χρόνο μετά το The Bachelor πώς είναι η νέα σου καθημερινότητα, έχεις να μας ανακοινώσεις κάτι επαγγελματικό;

Ένα χρόνο μετά το The Bachelor, η ζωή μου έχει αλλάξει ριζικά. Έχοντας μετακομίσει πλέον στην Αθήνα όλα είναι πολύ διαφορετικά. Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί έχω καταφέρει να έχω την δική μου συλλογή από τσάντες και σε πολύ λίγο καιρό θα μπορώ να σας καλωσορίσω στο καινούργιο μου κατάστημα στην Νίκαια!

– Σήμερα, έχεις αλλάξει γνώμη για τη συμμετοχή σου στο The Bachelor; Με τον Παναγιώτη γίνατε ζευγάρι ωστόσο σήμερα όλα είναι αλλιώς στην προσωπική σου ζωή – Τι θα θυμάσαι από τη συμμετοχή σου στο ριάλιτι;

Δεν έχω μετανιώσει για την συμμετοχή μου στο The Bachelor, ήταν μια εμπειρία ζωής που θα θυμάμαι για πάντα. Γνώρισα ανθρώπους που τους εκτιμώ και τους έχω μέσα στη καρδιά μου! Έζησα μοναδικές στιγμές και ξεπέρασα τον εαυτό μου.

– Ποιο θεωρείς πως ήταν το δυνατό σου σημείο το οποίο σε έφτασε μέχρι το τέλος του ριάλιτι του Alpha; Δεδομένου ότι υπήρξε τεράστιος ανταγωνισμός μεταξύ των γυναικών…

Δεν υπήρχε κάποιο “κόλπο” που χρησιμοποίησα για να φτάσω μέχρι το τέλος. Άφησα τον εαυτό μου ελεύθερο να ζήσει αυτό το όμορφο ταξίδι, δεν έκρυψα ποτέ τα συναισθήματα μου.

– Μέσω Instagram αποκαλύφθηκε ο νέος σου σύντροφος; Θα ήθελες να μας πεις μερικά πράγματα για τον άνδρα που σε έκανε να ερωτευτείς ξανά;

Γενικότερα αποφάσισα να δείχνω επιλεγμένες στιγμές της ζωής μου με τον σύντροφο μου στο Instagram. Είναι ένας άνθρωπος που με στηρίζει πολύ.

-Τι ήταν αυτό που σε κέρδισε σε εκείνον;

Το “black” χιούμορ που έχει είναι αυτό που με κέρδισε από την πρώτη στιγμή… (χαχαχα)

Δες βίντεο με τον αγαπημένο της:

– Φέτος ποια κοπέλα πιστεύεις ότι είναι φαβορί να κλέψει την καρδιά του Αλέξη Παππά;

Θεωρώ ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα για να καταλάβω ποια μπορεί να είναι η κοπέλα που μπορεί να φτάσει μέχρι το τέλος. Μέσα σε ένα ραντεβού όλα μπορούν να αλλάξουν και ο  Αλέξης Παππάς να έρθει κοντά με μια κοπέλα που εμείς δεν θα περιμέναμε ποτέ !

– Αν και νεαρή ακόμη σε ηλικία, σκέφτεσαι τον γάμο; Φαντάζεσαι τον εαυτό σου ως νέα σύζυγο και μητέρα;

Είμαι πολύ μικρή ακόμα για να φανταστώ τον εαυτό μου με οικογένεια και παιδιά . Όμως, ποτέ δεν ξέρεις πως στα φέρνει η ζωή κάποιες φορές. Σίγουρα πιστεύω στο «ό,τι είναι να γίνει θα γίνει.

– Η τηλεόραση υπάρχει στα σχέδιά σου; Θα ήθελες να κάνεις κάτι μελλοντικά αν σου δινόταν η ευκαιρία και τι θα ήθελες να ήταν αυτό;

Θα ήθελα να ασχοληθώ με την τηλεόραση, είναι κάτι που μου αρέσει. Θα ήθελα να παραμείνω κοντά στο κοινό μου, τους αγαπώ πολύ και τους είμαι ευγνώμων για την στήριξη τους. Δεν έχω σκεφτεί τι θα μου ταίριαζε περισσότερο να κάνω στην τηλεόραση, αλλά σίγουρα θα ήθελα να με αντιπροσωπεύει απόλυτα, πριν το κάνω.

– Θεωρείς ότι ο κόσμος γνώρισε σωστά τη Νικολέτα; Υπάρχουν πράγματα για σένα που ίσως να μην έχουμε σκεφτεί ποτέ;

Θεωρώ ότι μέσα από το The Bachelor ο κόσμος με γνώρισε αρκετά καλά. Όπως ήμουν μέσα στη βίλα είμαι και στην πραγματικότητα, η ζήλια, τα έντονα συναισθήματα, η ηρεμία, η ταπεινότητα, το θράσος είναι στοιχεία της προσωπικότητάς μου. Σίγουρα ο κόσμος δεν με έχει γνωρίσει 100% αλλά μέσα από την καθημερινότητα μου που προβάλλω στο Instagram με γνωρίζουν όλο και περισσότερο.

– Πώς φαντάζεσαι τον εαυτό σου σε δέκα χρόνια από σήμερα;

Ελπίζω μετά από 10 χρόνια να είμαι υγιής μαζί με τους ανθρώπους που με αγαπούν, γιατί όσο μεγαλώνεις καταλαβαίνεις ότι είναι όλο και λιγότερα τα άτομα κοντά σου. Ευελπιστώ, η επιχείρηση μου να έχει μεγαλώσει, να συνεχίσω να κάνω πράγματα που αγαπάω, να έχω ταξιδέψει πολύ και – γιατί όχι; – να έχω ξεκινήσει και την δική μου οικογένεια.

Read More

And More