Αποκλειστικό

Η Ολυμπιονίκης Μορφούλα Ντώνα βαφτίζει τον γιο της στις Σπέτσες

Η Μορφούλα Ντώνα και ο σύζυγός της, Γιάννης Πατλάκας βαφτίζουν τον γιο τους, ακριβώς έναν χρόνο μετά τη γέννησή του. Η Ολυμπιονίκης του Σύδνεϋ και προπονήτρια και ο δικηγόρος, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του TLIFE, θα ταξιδέψουν στις Σπέτσες για την τελετή, την οποία προετοιμάζουν εδώ και καιρό.

Η βάπτιση θα γίνει το Σάββατο 28 Αυγούστου με λίγους προσκεκλημένους, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Μάλιστα, η Μορφούλα Ντώνα και ο σύζυγός της δεν θέλουν γνωστοποιήσουν το όνομα του μωρού πριν από το μυστήριο.

Οι νονοί του ενός έτους μπόμπιρα, θα είναι τέσσερις. Ο Νίκος Πλατανισιώτης, πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά με τη σύζυγό του, ο Θανάσης Λαμπρόπουλος, πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Σπετών και η Τίνα Αλευρογιάννη.

Πριν από λίγους μήνες, η Μορφούλα Ντώνα είχε συγκλονίσει με συνέντευξή της για το μωρό που έχασε. «Στην αρχή της εγκυμοσύνης μου κυοφορούσα δίδυμα. Στον δεύτερο μήνα, πηγαίνοντας στον γιατρό να με εξετάσει, διαπιστώσαμε ότι η καρδιά του ενός δεν χτυπούσε. Το πρώτο πράγμα που σκέφτεται μια γυναίκα, όταν έρχεται αντιμέτωπή με κάτι τέτοιο, είναι ότι εκείνη ευθύνεται γι’ αυτό που συνέβη. Αυτή ήταν και η δική μου πρώτη σκέψη.

Επειδή συνέχιζα τις προπονήσεις μου, γιατί ακόμη δεν είχε γίνει το lockdown, αναρωτιόμουν μήπως έκανα κάτι λάθος και εξαιτίας μου χάθηκε το μωράκι. Έβαζα χίλια δυο με το μυαλό μου. Ευτυχώς είχα τον γιατρό μου που από την πρώτη στιγμή μου εξήγησε ότι δεν είναι σωστό αυτό που σκέφτομαι… Απλά η φύση αποφασίζει το ένα μωρό να συνεχίζει να αναπτύσσεται» είχε παραδεχτεί στο περιοδικό ΟΚ!. Μάλιστα, είχε τονίσει ότι στήριγμά της στις δύσκολες στιγμές ήταν ο σύζυγός της που είχε έναν ιδιαίτερο τρόπο να τη στηρίζει. «Επειδή είχε βιώσει την απώλεια πολύ έντονα, γιατί είχε χάσει την αδελφή του, είχε αναπτύξει μια ιδιαίτερη φιλοσοφία την οποία προσπαθούσε να μου μεταδώσει για να μην στεναχωριέμαι και μεταφέρω όλο αυτό το άγχος και το άσχημο συναίσθημα στο μωράκι που συνέχιζε να αναπτύσσεται μέσα μου».

Read More

And More