Η Σ. Τσιμτσιλή στο TLIFE: Παραδέχεται πως ζηλεύει τον σύζυγό της και αποκαλύπτει πως διατηρεί την σιλουέτα της!

Είναι χαμογελαστή και ακομπλεξάριστη. Δεν φοβάται να εκφράσει τα συναισθήματά της για τους δικούς της ανθρώπους. Τα βιώνει και το χαίρεται! Η Σταματίνα Τσιμιτσιλή σε μια ειλικρινή συνέντευξή της στο TLIFE δεν διστάζει να ομολογήσει ότι ζηλεύει τον σύζυγό της, τον γνωστό ποινικολόγο Θέμη Σοφό, ότι της λείπει η τηλεόραση και ότι ναι θα κάνει botox, όταν στο μέλλον αποκτήσει ρυτίδες!

Έχεις πει πολλές φορές ότι θες πολύ ένα μωρό αλλά δεν βιάζεσαι… Πως αντιδράς στα πολλά δημοσιεύματα που σε θέλουν… συνέχεια έγκυος;
Θεωρώ ότι εφόσον απολαμβάνουμε ακόμα το «οι δύο μας» , δεν χρειάζεται να βιαστούμε . Από την άλλη ξέρουμε ότι ένα μωράκι μόνο ευτυχία θα φέρει στην οικογένεια και το σπίτι μας κι εύχομαι να αξιωθούμε να το αποκτήσουμε. Τα δημοσιεύματα περί εγκυμοσύνης δεν με ενοχλούν. Φαντάζομαι ότι υπάρχουν γιατί όλοι θεωρούν την απόκτηση ενός παιδιού φυσική εξέλιξη ενός μεγάλου έρωτα ή ενός ευτυχισμένου γάμου.

Όταν έλθει η ώρα που θα είσαι όντως έγκυος πως σκέφτεσαι να το ανακοινώσεις στον σύζυγο;
Αν και δεν το έχω σκεφθεί νομίζω ότι θα του το έλεγα με το που θα το διαπίστωνα . Δε μπορώ να κρατήσω μυστικό ειδικά όταν η αφορμή είναι χαρούμενη…


Ζηλεύεις τον σύζυγο σου; (πες μας την αλήθεια). Εκείνος, σε ζηλεύει;
Νομίζω ότι τον ζηλεύω περισσότερο απ’ ότι εκείνος. Μην φανταστείς παρανοϊκά πράγματα ή ξεκατινιάσματα αλλά αν ας πούμε χτυπήσει το κινητό του μετά τις έντεκα θα ρωτήσω ποιος είναι. Γενικά είμαι της λογικής ότι αυτό που φοβάσαι, θα σου συμβεί γι αυτό και δεν αναλώνομαι σε αρνητικές σκέψεις.
Ο γάμος σου με τον Θέμη Σοφό ήταν από τους ωραιότερους της showbiz. Aυτό που συζητήθηκε όσο ποτέ ήταν τα καυτά φιλιά με τον σύζυγό σου. Αν ξαναπαντρευόσουν θα έκανες ακριβώς το ίδιο;
Έχω τόσο καλές αναμνήσεις από εκείνη τη βραδιά που ακόμα κι αυτά τα σχόλια τα θυμάμαι και γελάω . Αν το μόνο αρνητικό που βρήκαν κάποιοι να σχολιάσουν, είναι ότι φίλησα με πάθος τον άνδρα μου τότε ναι..το παραδέχομαι.
Mε εντυπωσίασαν τα γλυκά και τρυφερά λόγια που έγραψες στο blog σου για τον θάνατο του πεθερού σου. Δεν ήταν κάτι που συνηθίζεται. Ποια ήταν η σχέση σας;
Η σχέση μας ήταν πολύ ουσιαστική. Ο πεθερός μου ήταν ένας πολύ γλυκός άνθρωπος που με αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή που γνωριστήκαμε με αποκαλούσε κόρη του. Για εμένα αποτελεί ένα υπόδειγμα ανθρώπου. Στα 82 του χρόνια ήταν αφοσιωμένος οικογενειάρχης ενώ ως δικηγόρος βραβεύτηκε από τον Δικηγορικό Σύλλογο για τα 50 χρόνια της διαδρομής του στις δικαστικές αίθουσες.
Πλέον έχεις κάνει επαγγελματικά σχεδόν τα πάντα. Τηλεόραση, ραδιόφωνο, internet. Ποιο προτιμάς; Ποιο είναι αγάπη και ποιο έρωτας;
Από τη φύση μου, είμαι υπερκινητική και θέλω να δοκιμάζω τα πάντα. Το κάθε μέσο έχει μια διαφορετική μαγεία και δε σου κρύβω ότι αισθάνομαι πολύ τυχερή που επαγγελματικά μου έχουν δοθεί ευκαιρίες να ασχοληθώ με διαφορετικά πράγματα. Άλλωστε ποτέ δεν με αφορούσε το να υπάρχω στο χώρο μονοδιάστατα γιατί ξέρω πολύ καλά ότι όσοι βρίσκονται σε αυτό το μέσο, έχουν ημερονηνία λήξης.

Σου λείπει η τηλεόραση; Η ταχύτητα και η αδρεναλίνη που μόνο αυτή δίνει;
Δεν θα σου πω ψέματα ότι δεν μου λείπει. Φυσικά και αναπολώ την αδρεναλίνη, τους ρυθμούς αλλά και την αμεσότητα της. Από την άλλη όμως αναγνωρίζω και το ότι διανύουμε πολύ δύσκολες μέρες που σημαίνει ότι κάποιοι από εμάς θα βρεθούν εκτός είτε προσωρινά είτε δια παντός.


Πως ονειρεύεσαι το επόμενο τηλεοπτικό σου βήμα;

Καταρχήν η τηλεόραση είναι ομαδικό σπορ οπότε θα ξεκινήσω λέγοντας ότι θα ήθελα να περιστοιχίζομαι από χαμογελαστούς ανθρώπους με κοινό στόχο. Κατά τα άλλα θα ήμουν ανοιχτή να κουβεντιάσω ό,τι δεν προσβάλλει την αισθητική μου και τα θέλω μου.

Πρόσφατα έκανες πολιτικό σχόλιο στο twitter. Σε λίγες μέρες έχουμε εκλογές σε μια από τις πιο κρίσιμες και άσχημες περιόδους για τη χώρα. Υπάρχει κάποιος πολιτικός που να σου κινεί το ενδιαφέρον; Σε έχει επηρεάσει η οικονομική κρίση στην καθημερινότητά σου;
Το σίγουρο είναι ότι θα ψηφίσω γιατί θεωρώ ότι η αποχή είναι μια ανεύθυνη πράξη τουλάχιστον σε αυτή τη χρονική στιγμή. Θεωρώ επίσης ότι είναι η πρώτη φορά που οι δημοσκοπήσεις θα πέσουν έξω γιατί ο κόσμος είναι αναποφάσιστος, μπερδεμένος και απογοητευμένος

Πόσο μπορείς να αντισταθείς σε ένα υπέροχο ζευγάρι ψηλοτάκουνα; Ακολουθείς τη μόδα;

Πλέον και να θέλεις δεν μπορείς να υποκύψεις. Η κρίση μας έδωσε πολλά μαθήματα κι ένα από αυτά είναι να χαλιναγωγούμε τα θέλω μας.
Αγαπημένος σχεδιαστής, ρούχο, αντικείμενο.
Από φετινές κολεξιόν μου αρέσει πολύ αυτή των Dolce&Cabanna και το φλοράλ look που έχουν λανσάρει για φέτος ενώ με το που μπαίνει η Άνοιξη δεν αποχωρίζομαι τις μπαλαρίνες μου.

Διατηρείσαι σε απίστευτη φόρμα! Αποκάλυψε στο tlife την καθημερινή σου διατροφή. Πως τα καταφέρνεις;

Μικρή έκανα μπαλέτο κι αυτό θεωρώ ότι με βοήθησε να αποκτήσω από μικρή τη συνήθεια της γυμναστικής. Κάνω γυμναστική με βάρη αλλά και zumba μια φορά την εβδομάδα ενώ προσέχω τι τρώω χωρίς όμως να ακολουθώ μια υστερική δίαιτα.

Μοιράσου μαζί μας ένα μυστικό ομορφιάς. Ποιο καλλυντικό δεν αποχωρίζεσαι ποτέ;
Κάνω ντεμακιγιάζ οπωσδήποτε πριν κοιμηθώ ασχέτως του πόσο κουρασμένη μπορεί να είμαι και φυσικά με το μπαίνει η άνοιξη φοράω αντηλιακή κρέμα.
Αν στο μέλλον νιώσεις ότι σε ενοχλούν κάποιες ρυτίδες έκφρασης θα κάνεις Botox;
Νομίζω πως ναι. Δεν είμαι από αυτές που το παίζουν άνετες και χαλαρές μπροστά στην αναπόφευκτη φθορά.
Θα έκανες πλαστική για να βελτιώσεις στον εαυτό σου κάτι που ίσως σε ενοχλεί;
Φυσικά και είναι κάτι που το έχω ξαναπεί . Είναι προτιμότερο να αισθάνεσαι εσύ καλά με αυτό που βλέπεις κάθε πρωί στον καθρέφτη παρά να υποκύπτεις στο φόβο του τι θα πουν οι άλλοι.
Ποια είναι η μεγαλύτερη αδυναμία σου;
Πολλές… Δεν μπορώ να αντισταθώ στην αγκαλιά του Θέμη , σε μια βόλτα στον ήλιο, στην καλή παρέα, στα νάζια του Μπάνι…

Χαρακτήρισε με μια λέξη τα εξής πρόσωπα της showbiz:
Ελένη Μενεγάκη: Σταθερή αξία
Φαίη Σκορδά: Φίλη μου
Ρούλα Κορομηλά: Δασκάλα
Ελεονώρα Μελέτη : Δυναμισμός
Ζέτα Μακρυπούλια: Ταλαντούχα
Δούκισσα Νομικού: Πανέμορφη

Read More

And More