Η Σάσα Σταμάτη όπως δεν την έχεις ξαναδεί – Ξεφυλλίζουμε το άλμπουμ με τις παιδικές της φωτογραφίες

Τη Σάσα Σταμάτη την έχεις γνωρίσει από την δυναμική της παρουσία στην τηλεόραση. Τα λέει έξω απ΄ τα δόντια, πολλές φορές παραπάνω απ΄ ότι συνηθίζεται και αρκετές φορές γίνεται αντιπαθής… Είναι όμως πολύ καλή στη δουλειά της, κάνει ρεπορτάζ, καλές συνεντεύξεις, και πολλοί που την γνωρίζουν λένε ότι είναι από τα καλά παιδιά!

Σήμερα θα σου δείξουμε τη Σάσα Σταμάτη, όπως δεν την έχεις δει, αφού εξασφαλίσαμε αποκλειστικές φωτογραφίες από τα παιδικά της χρόνια! Η μικρή Σάσα λοιπόν, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Μάνδρα Αττικής και από μικρή φαινόταν ότι θα … γίνει μια δραστήρια και δυναμική γυναίκα!

Από μικρή … όποια πέτρα θα σήκωνες… η Σάσα θα ήταν από κάτω. Δεν υπήρχε καμία δραστηριότητα που να μη συμμετείχε η μικρή Σταμάτη. Στο σχολείο, μπορεί να μην ήταν ιδιαίτερα καλή μαθήτρια αλλά ήταν η καλύτερη στο… σκονάκι. Έδινε μάλιστα συμβουλές στους συμμαθητές για το “πως θα κάνεις το καλύτερο σκονάκι”! Ήταν πάντα στο προεδρείο του δεκαπενταμελούς και πρωτοστατούσε σε όλουςτους “σχολικούς αγώνες”! Και φυσικά λόγου ύψους στις παρελάσεις ήταν πάντα (μα πάντα) διμοιρίτισσα!

Σαν παιδάκι ήταν… ότι και σήμερα… Δραστήρια και δυναμική και βέβαια, μέσα σε όλα. Θέατρο, ωδείο, χορό, γυμναστική τα πάντα…


Η Σάσα σε εκδήλωση του ωδείου της γειτονιάς της – Μάθαινε πιάνο για πολλά χρόνια


Στις παρελάσεις ήταν επικεφαλής…. λόγω ύψους


Μάντεψε ποια είναι η Σάσα Σταμάτη… Το βρήκες! Το κοριτσάκι αριστερά που κοιτάει πλάγια….

Read More

And More