Η Χριστίνα Ψάλτη στο TLIFE: Αυτός είναι ο λόγος που μπήκε στο νοσοκομείο – Το σοβαρό χειρουργείο και η κατάσταση της υγείας της

Στο νοσοκομείο αναγκάστηκε να μπει για λίγες ημέρες η Χριστίνα Ψάλτη, όπως γνωστοποίησε η ίδια μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram.

Η ηθοποιός και τελευταία σύζυγος του Στάθη Ψάλτη μιλώντας στο TLIFE αποκάλυψε πως ο λόγος νοσηλείας της ήταν ένα σοβαρό χειρουργείο που υποβλήθηκε, για να αφαιρέσει ένα ινομύωμα από τη μήτρα της.

Η Χριστίνα Ψάλτη πλέον είναι καλά στην υγεία της και επέστρεψε σπίτι της και στην αγκαλιά της μονάκριβης κόρης της, στην οποία τρέφει τεράστια αδυναμία! Φυσικά από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της είναι ο σύντροφος της ζωής της και πατέρας της κόρης της Αντώνης, ο οποίος δεν έχει φύγει στιγμή από το πλάι της.

Ο Αντώνης Κάρδαρης, μάλιστα άφησε τη δουλειά του για να συμπαρασταθεί στη γυναίκα της ζωής του σε αυτή τη δύσκολη για εκείνη περίοδο με την υγεία της. Η γνωστή ηθοποιός νιώθει τεράστια ευγνωμοσύνη που πήγαν όλα καλά.

«Ήταν ένα απλό ινομύωμα που παρουσιάστηκε στην εγκυμοσύνη μου και αυτό μεγάλωσε. Αυτός ήταν και ο λόγος που ο γιατρός μου είχε απαγορέψει κατά τη διάρκεια της κύησης ακόμη και το περπάτημα.

Γέννησα, όλα καλά και μου είχε πει να πάω να το δούμε γιατί πρέπει να αφαιρεθεί. Εγώ όμως ήμουν συνέχεια δίπλα στην κόρη μου, 24 ώρες το 24ωρο συνεχώς μαζί της και έτσι το αμέλησα, παραμέλησα και εμένα. Άργησα να το κάνω και από μικρό χειρουργείο ρουτίνας έγινε λίγο πολύπλοκο. Ήταν πολλές ώρες το χειρουργείο.

Τέλος καλό όλα καλά! Τώρα είμαι στη φάση ανάρρωσης, δόξα τω Θεό πήγαν όλα καλά. Ο γιατρός μου είναι υπέροχος» αποκάλυψε στο TLIFE η Χριστίνα Ψάλτη.

«Θέλω να στείλω ένα μήνυμα στις νέες μανούλες. Πρέπει να είμαστε υγιείς για να φροντίζουμε τα παιδάκια μας. Να μη παραμελούμε τον εαυτό μας. Μπορεί να είναι κάτι ασήμαντο και να το αφήνουμε και με τον καιρό να γίνει σημαντικό. Δεν υπάρχει λόγος. Πρέπει να κοιτάμε λίγο και τον εαυτό μας. Εγώ δεν το έκανα γιατί ο εαυτός μου είναι η κόρη μου! Έχω τρελαθεί με την μικρή έχω έρωτα!» εξομολογήθηκε η Χριστίνα Ψάλτη.

Στο πλευρό της πρόκειται να έχει και την πολυαγαπημένη της αδερφή Γωγώ, η οποία θα έρθει από την Κρήτη για να τη φροντίσει μετά το δύσκολο χειρουργείο που έκανε. 

Read More

And More