Ηλ. Παπαγεωργίου: Η Ελληνίδα που κατακτά τη Ν. Υόρκη στο TLIFE για τη ζωή της και τον σύντροφό της!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι η όμορφη Ελληνίδα που καταφέρνει και ξεχωρίζει στις πασαρέλες της Νέας Υόρκης. Από τα πρώτα της κιόλας βήματα στο modeling ανήκει στο πρακτορείο agencia.gr, ακόμη και πριν βγει Μiss Universe Greece 2011. Στα 23 της χρόνια εκπροσώπησε τη χώρα μας στο διαγωνισμό Μiss Universe 2011 και είχε ήδη συνεργαστεί με Dolce&Gabbana και Roberto Cavalli.

Η πορεία της στο modeling μοιάζει με παραμύθι… Αφού πρώτα έζησε στο Μιλάνο, άνοιξε τα φτερά της για το Μεγάλο Μήλο. Το όμορφο κορίτσι από την Πάτρα έχει ήδη συνεργαστεί με σπουδαίους οίκους και ομορφαίνει τους δρόμους της Νέας Υόρκης αφού όλη μέρα τρέχει σε casting. Aυτό που την κάνει να ξεχωρίζει είναι το πόσο εύκολα μεταμορφώνεται για τις ανάγκες των φωτογραφίσεων κάθε φορά. Είναι πολύ ευχαριστημένη με τη ζωή της εκεί αλλά της λείπει η οικογένειά της, το ανιψάκι της που ακόμη δεν έχει δει και το αγόρι της, Γιάννης Καραβασάνης που ζει στον Βόλο.

Δες εδώ όλα τα fitness μυστικά της!

Ποια είναι η πιο δυνατή δουλειά που θυμάσαι από την Ελλάδα;
“Δουλεύω λίγο πλέον στην Ελλάδα, έρχομαι σπάνια και οι δουλειές έχουν ελαττωθεί αρκετά. Παρόλα αυτά θα ήθελα να μιλήσω για μια νέα δουλειά και όχι παλιά, που έκανα μέσα στο καλοκαίρι και θα παρουσιαστεί το ερχόμενο καλοκαίρι για τα ZeusnDione. Πρόκειται για μια συλλογή από 100% ελληνικά χειροποίητα προϊόντα υψηλής ποιότητας με εκλεπτυσμένη δεξιοτεχνία. Είμαι πολύ χαρούμενη με αυτή τη συνεργασία και ανυπομονώ να δω το αποτέλεσμα.”

Περιέγραψέ μας τι ακριβώς κάνεις στη Νέα Υόρκη αυτή την περίοδο;
“Δουλεύω! Κάστινγκ, φωτογραφίσεις, περιοδικά, shows, beauty shoots, διαφημίσεις… κάνω τα πάντα. Δόξα τον Θεό δουλεύω πολύ και είμαι πολύ ευχαριστημένη με τη ζωή μου εδώ.”

Ποιο είναι το πιο δύσκολο κομμάτι του να ζεις στο εξωτερικό;
“Το μόνο μου πρόβλημα είναι ο Γιάννης. Μου λείπει αρκετά το αγόρι μου και κάνω πολύ υπομονή μέχρι να τον δω, όπως κάνει και εκείνος. Επίσης έγινα πρόσφατα για πρώτη φορά θεία και δεν έχω δει την ανιψιά μου ακόμα. Όλη μέρα σκέφτομαι πώς θα είναι όταν θα την πάρω αγκαλιά και θα τη φιλήσω. Ευτυχώς οι δικοί μου και ειδικά η αδέρφη μου μου στέλνουν πολλές φωτογραφίες και βίντεο κάθε μέρα και δε χάνω σχεδόν τίποτα. Αλλά όσο να’ναι μια στενοχώρια την έχω.”

Πιστεύεις ότι υπάρχουν καλές ευκαιρίες στην Ελλάδα για τα μοντέλα;
“Όχι, δυστυχώς δεν το πιστέυω. Οι ευκαιρίες βρίσκονται μόνο στις Μητροπόλεις της μόδας. Στη Νέα Υόρκη και στο Παρίσι και πολύ λιγότερο στο Μιλάνο, πόσο μάλλον στην Ελλάδα. Και είναι και τόσο άσχημα η οικονομία μας που από αυτό και μόνο δεν υπάρχουν γενικά ευκαιρίες. Νομίζω θέλει συλλογική προσπάθεια για να μετατραπεί η χώρα μας σε χώρα ευκαιριών.”

Θα ζούσες για πάντα στο εξωτερικό;
“Θα μπορούσα να προσπαθήσω, αλλά η Ελλάδα είναι Ελλάδα. Η χώρα μας δεν συγκρίνεται με καμία άλλη στον κόσμο. Ο ήλιος, η θάλασσα, οι μυρωδιές, το φαγητό… Θα προτιμούσα να γυρίσω πίσω κάποια στιγμή.”

Ποια είναι η αμέσως επόμενη επαγγελματική επιλογή σου από το modeling;
“Πραγματικά δεν ξέρω, περνάνε διάφορα συνέχεια από το μυαλό μου αλλά δεν έχω κατασταλάξει σε κάτι ακόμα. Έχω ήδη ένα μαγαζί με την αδερφή μου βέβαια στην Πάτρα, αλλά θέλω αυτό να είναι μόνο δικό της, να μην ανακατεύομαι πολύ εγώ. Και γενικά καταπιάνομαι με τα πάντα, τώρα μαθαίνω να πλέκω ας πούμε, μήπως να φτιάξω μια capsule collection με πλεκτά… με έβαλες σε σκέψη.”

Έχεις φίλους Έλληνες από τον χώρο, στην Αμερική;
“Έχω πολλούς! Και για αυτό τον λόγο περνάω πολύ καλά εδώ. Έχω μάλιστα συγκάτοικο από την Ελλάδα του χώρου και πολύ καλή μου φίλη.” (σ.σ αναφέρεται στη Yianna Tερζή)

Mε την Yianna κάνοντας πλάκα για την bad hair day της.

Με τη Γωγώ Φαρμάκη στο Central Park

Πόσο δύσκολη είναι μια σχέση από απόσταση;
“Αρκετά, αλλά πια σχέση δεν είναι δύσκολη. Το αρνητικό είναι ότι είσαι μακριά από τον αγαπημένο σου, δεν μπορείς να τον δεις, να σε παρηγορήσει στα δύσκολα ούτε και να χαρεί μαζί σου όταν κάτι καλό σου συμβεί. Από την άλλη όμως μιλάς συνέχεια με τον άλλο, του αναλ;υεις και την παραμικρή λεπτομέρεια της ημέρας, τον μαθαίνεις καλύτερα, τον θέλεις και σου λείπει περισσότερο και του το λες πιο συχνά. Έτσι καταλήγεις να δένεσαι περισσότερο χωρίς να μπαίνει η καθημερινότητα ανάμεσά σας και τον απολαμβάνεις πιο πολύ για το λίγο που θα τον έχεις.”

Mε το αγόρι της στις διακοπές τους

Νιώθεις τυχερή με τις δουλειές που έχεις αυτή την περίοδο; Έχεις κάποιον που πιστεύεις πως σε βοήθησε να φτάσεις ως εκεί;
“Ναι, είμαι γενικά πολύ τυχερή. Πάντα δουλεύω αρκετά και με καλούς συνεργάτες. Δεν έχω παράπονα από τη δουλειά μου. Και φυσικά έχω κάποιον που με έχει βοηθήσει, όλοι έχουμε πιστεύω έχουμε έναν άνθρωπο στη ζωή μας που άμεσα ή έμμεσα μας βοηθάει. Για μένα αυτός ο άνθρωπος είναι η μάνατζερ μου, Έλενα Χριστοπούλου, δουλεύει σκληρά για μένα και με αγαπάει όπως και εγώ. Πιστεύει σε μένα και έτσι πιστεύω πιο πολύ εγώ.”

Read More

And More