Ιωάννα Παλιοσπύρου: Συγκίνησε στη σκηνή των Mad VMA 2022 στέλνοντας δυνατό μήνυμα κατά του body shaming

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ήταν μία από τις καλεσμένες της χθεσινής απονομής των MAD VMA 2022, η οποία ανέβηκε στη σκηνή για να απονείμει το βραβείο της καλύτερης μπαλάντας. Το βραβείο κέρδισε η Έλενα Παπαρίζου. 

Δυστυχώς, η Ιωάννα ενεπλάκη άθελά της στα επεισόδια που διαδραματίστηκαν χθες ανάμεσα στον Light και τον Snik, με συνέπεια να μη παραδώσει ποτέ το βραβείο στην αγαπημένη τραγουδίστρια.

Λίγο πριν γίνει το επεισόδιο, όμως, η Ιωάννα Παλιοσπύρου δεν έχασε την ευκαιρία να πάρει θέση και να μιλήσει δημόσια για το body shaming, στέλνοντας ένα πολύ δυνατό μήνυμα. 

«Επειδή το καλοκαίρι έχει μπει πολύ δυνατά και καλοκαίρι σημαίνει ξεγνοιασιά, βουτιές στη θάλασσα με τους φίλους μας. Παίρνω όμως κάποια μηνύματα από γυναίκες και από άντρες πως δεν νιώθουν άνετα με το σώμα τους και επειδή τώρα τελευταία γίνεται πολύς λόγος για το body shaming και είναι ένα θέμα που με ακουμπάει. Θέλω να πω δυνατά ότι πρέπει να αγαπάμε το σώμα μας με τις ατέλειες που έχουμε όπως έχω κι εγώ να μην μας ενδιαφέρουν τα σχόλια των άλλων. Η ζωή είναι δική μας και μας αξίζει να τη ζούμε με χαρά» τόνισε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Δες το βίντεο που σου εξασφάλισε το TLIFE:

Εξαιτίας των επεισοδίων η απονομή της Έλενας Παπαρίζου δεν έγινε ποτέ. Όπως φαίνεται δεν θα δούμε ποτέ στις τηλεοπτικές οθόνες μας τον δυνατό λόγο που μας χάρισε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Read More

And More